Яку кашу обрати на сніданок

Ні для кого не секрет, що однією з найкорисніших страв на сніданок є каша, адже це важливий елемент збалансованого і здорового харчування, джерело повільних вуглеводів, які дають відчуття насичення на довгий час.

Існує багато способів приготування каш: їх можна запарювати або варити, на воді або на молоці, з додаванням сиру чи курки, меду або горішків.

Згідно з дослідженнями, особливою популярністю користуються молочні каші, які на сніданок обирають приблизно 45% українців.

Яку кашу обрати саме вам? Допомагаємо визначитись разом із "Селянська".

Вівсяна каша

Вівсянка, напевно, найпопулярніша сніданкова каша, і не лише у Великій Британії. І не дарма, адже плюс вівса в тому, що він також містить розчинну клітковину, яка знижує кількість холестерину та сприяє зростанню корисних бактерій у шлунку.

Також до складу вівсянки входять біотин, токоферол, вітамін К, які зберігають гладкість і здоровий колір шкіри, покращують стан волосся і нігтів. А також вітаміни A, B6, B12, С, E, PP і макроелементи магній, цинк, фосфор, хром, кальцій, калій, нікель, селен.

Вівсянку радять вживати людям з хворобами ШКТ, адже вона обволікає стінки шлунку, оберігаючи їх від руйнування шлунковим соком.

Гречана каша

Гречка також містить безліч корисних речовин: цинк, залізо, вітамін B6, фосфор, фолієву та пантенолову кислоти. Крім того, в ній містяться вітаміни групи B, білки, магній, калій, кобальт.

Гречана каша — це найкраще джерело рослинного білка на сніданок, тож вона ідеально підійде вегетаріанцям. До того ж гречка регулює кров'яний тиск та покращує роботу шлунково-кишкового тракту.

Гречану кашу радять вживати на сніданок тим, хто хоче скинути вагу. Проте лише у запареному вигляді без солі та спецій.

Рисова каша

Рис насичений фосфором, цинком, магнієм, кальцієм і калієм, які вважаються найкращим вітамінним комплексом для людини. Окрім того, він містить елементи, які допомагають організму очищатися від токсинів та шлаків.

Рисова каша має у складі вітаміни, які покращують розумову діяльність — тіамін, піридоксин, рибофлавін і ніацин. Вона нормалізує сон та зміцнює нервову систему.

Проте, як виявило дослідження, 55% українців узагалі не снідають через брак часу, сил чи натхнення для приготування їжі. І це величезна помилка, оскільки за період сну в організм людини не потрапляють ні вода, ні їжа, тобто відбувається вимушене голодування, і саме сніданок дозволяє наповнити організм поживними речовинами та відновити запас енергії й бадьорості на весь подальший день.

Якщо ви не поснідали, існує висока ймовірність, що почуття голоду змусить вас перекусити чимось шкідливим, і в результаті перевищите денну норму калорій.

Знаючи про це, компанія "Люстдорф" створила унікальний продукт на українському ринку — питну кашу "Селянська", яку не потрібно варити, тому вона ідеально вписується в інтенсивний стиль життя ХХІ століття. Її різні варіації — вівсяна, рисова та гречана — можуть задовольнити потреби кожного.

Люди обирають її за відсутність доданого цукру та водночас відмінний смак. Попри оригінальний питний формат, каша дарує відчуття ситості й наповнює організм поживними речовинами, тому з легкістю може бути повноцінним сніданком.

Споживачі також відзначають зручний формат каші. Вона представлена відразу у 2 варіантах: велика сімейна упаковка 750 г та маленька упаковка 250 г, яку легко взяти з собою в школу, інститут чи на роботу.

А ще її дуже полюбили діти, яких раніше змусити з’їсти кашу на сніданок було нереально.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Алина Ханумак (Шаманская) (@shamankaa)

Публикация от Алина Ханумак (Шаманская) (@shamankaa)

Так, наприклад, відома українська блогерка Анастасія Стадник зауважила, що питна каша "Селянська" сподобалась навіть її маленькій доньці Мілані, якій важко догодити. Сама ж Стадник полюбила кашу "Селянська" за її приємний смак та легкість у споживанні.

Інша блогерка — Аліна Ханумак — відзначила, що обирає питну кашу "Селянська" за її природність та відсутність домішок, адже у складі каші лише натуральні інгредієнти: 90% молока і 10% зерна (вівса, гречки чи рису). Тому Аліна не боїться давати її навіть своєму синочку Артуру.

Сучасне обладнання та автоматизоване виробництво дозволяє виготовляти продукт найвищої якості швидкими темпами для швидкого споживання.

Процес виробництва від самого початку був налаштований на пошук ідеального балансу смаку та користі: технологи компанії "Люстдорф" встигли поєднати різні пропорції молока та зерна, щоб у результаті представити не просто напій, а повноцінну страву, яку можна одразу споживати.

Тож для того, щоб корисно поснідати, більше не потрібно довго стояти біля плити та слідкувати, щоб молоко нікуди не втекло чи щось не підгоріло, — досить просто зайти в найближчий супермаркет та вкинути питну кашу "Селянська" у кошик.

Головне сьогодні