Тест

Мама павлоградської випускниці: її вбрання - це творчий порив

"Випускниці шкіл із інших регіонів країни і не в таких вбраннях приходили за атестатами, і педагогічний колектив мене у цьому підтримує. Не думаю, що мене за це звільнять зі школи", - зазначила мама епатажної випускниці Олена Анатоліївна, яку цитує Сегодня.

Сама Анастасія коментувати ситуацію відмовилася. За словами її мами, наразі дівчина готується до складання ЗНО. Вона збирається вступати на факультет журналістики в Одеський університет.

[L]За словами її однокласників, Настя просто боїться продовження скандалу, адже взагалі на таку реакцію не розраховувала.

Мама також розповідає, що дівчина - творча особистість. Коли в одному із журналів вона побачила сукню від Dolce&Gabbana, то забажала подібне вбрання на випускний. "Вона дівчина творча і її вбрання - це, скоріше за все, творчий порив", - розповідає мама випускниці.

"Ми шили це вбрання на замовлення за пару місяців до свята і, на відміну від аналогу (близько 1000 євро), воно коштувало не так вже й дорого - не більше 1000 грн.", - розповідає жінка.

Утім, вона також зазначає, що якби можна було повернути час назад, то вона, скоріше б за все, змусила доньку вдягнути щось інше.