"Студія Лебедєва" зазнає збитків через бойкот російських товарів

— 27 березня 2014, 11:44

"Це марення сивої кобили, негайна образа, яка пройде. Ми переживали і не таке. Ніякий Путін не змусить мене думати про Україну як про ворога", - цитує Лебедєва AIN.ua.

Засновник компанії впевнений: у його студію завжди будуть приходити ті, хто розуміє різницю між дуже поганим і відмінним дизайном.

Дизайнер зазначив, що багато читачів блогу образилися на його думки про Крим. Раніше він назвав тактику Росії в Криму ідеальною операцією, якою можна пишатися. Тепер же Лебедєв вирішив прояснити свою думку.

Він написав, що далекий від вихваляння будь-яких правителів, у тому числі - російських. І що мав на увазі їх управлінські та менеджерські здібності.

"Росія настільки деградувала, що нам (студії) припадає матрьошки замовляти в Китаї (не жарт), а друк книг - в Латвії (теж не жарт). Тому, коли раптом влада примудряється щось зробити бездоганно (Олімпіаду, Крим), я не бачу причин не віддати належного - це ідеальні управлінські операції", - пише Лебедєв.

Як відомо, раніше Лебєдев висловився з приводу захоплення президентом Путіним Крима: "Я просто об'єктивно оцінюю картину того, що відбувається. Так вийшло, що Росія сьогодні розумніша і сильніша. А на Україні сьогодні політичний п...ц і пекло (хоча починалося все з благородних намірів). Визнання цього факту жодним чином не може означати те, що росіяни й українці повинні думати один про одного як про ворогів. Війна між Росією і Україною - така ж нісенітниця, як війна між Москвою і Пітером. Цього не може бути ніколи.

Він також пояснив, чому зазнав збитків магазин: "наш магазин у Києві зазнає збитків, тому що на Україні модно бойкотувати російські товари. Це марення сивої кобили, негайна образа, яка пройде. Ми переживали і не таке. Ніякий Путін не змусить мене думати про Україну як про ворога.

І коротко про українську владу від Лебедєва: "Ну так, просто зараз на Україні тупа (реально тупа, неймовірно тупа) влада".

Реклама:

Головне сьогодні