8 березня на носі: що дарувати найріднішим

— 29 січня 2021, 13:00

8 березня стало святом для жінок понад 100 років тому. За рішенням ООН року Міжнародний жіночий день святкують як символ боротьби жінок за права людини та антисексизму з 1977 року.

Якщо ви хочете привітати свою маму, сестру, кохану дівчину чи дружину не слід про це забувати і говорити щось про "свято весни, краси і ніжності".

Висловіть свою любов і повагу, з розумом обравши подарунки до 8 березня.

Ювелірні вироби

Щоб прикраса була в радість — треба врахувати, чому дівчина віддає перевагу. Придивіться до неї — носить сережки чи ні, полюбляє золото чи срібло. Пам’ятайте, що прикраси — не просто аксесуари, а елементи, які формують повноцінний образ. Такий подарунок буде радувати власницю довгими роками.

Техніка

Гаджети оновлюються надзвичайно швидко, тож новенький девайс ніколи не завадить. Це може бути телефон, смарт-годинник, навушники абощо. Подумайте, що потішить її найбільше.

Враження

Що може бути краще, за здійснення мрії? Правильно, емоції, які вона отримає під час довгоочікуваного дійства. Безумовно, у кожного є маленька мрія.

Наприклад, покататись верхи чи спробувати себе у гончарстві. Тож у вас ще є час організувати й підготувати все необхідне. Допоможіть отримати нові навички, досвід, та незабутні враження, які запам’ятаються на все життя.

Подарунковий набір косметики

Всі жінки доглядають за собою. Якщо ви знаєте тип її шкіри або звертали увагу на засоби, якими вона користується, зверніться до консультанта магазину, щоб він допоміг вам зібрати beauty-box. Або ж придбайте сертифікат, що простіше і виключіть варіант невдалого подарунка.

Предмети домашнього затишку

М’якенька ковдра, оригінальна ваза або набір келихів для вина — універсальні подарунки, які знадобляться в кожному домі й нікого не залишать байдужим.

Пам’ятайте, що подарунок приємніший тоді, коли ти його не очікуєш.

Тож дивуйте своїх жінок кожного дня.

Головне сьогодні