Чому зручно замови продукти додому

— 16 березня 2021, 10:40

Часто не вистачає часу на елементарні речі. А виною тому ‑ стрімкий темп життя в мегаполісі й бажання встигнути якомога швидше все зробити. Але є те, без чого не обійтися жодній людині, без чого ефективність буде нульовою. Це, звісно ж, їжа. Не дивно, що сервіси замовлення продуктів додому стали в останні роки мегапопулярними.

Основні переваги

Багато людей із задоволенням викреслять похід по магазинах за продуктами зі свого графіка, адже просто не бажають товпитися в супермаркеті. Серед переваг подібної послуги економія:

  • часу. Не доведеться витрачати багато годин на пошуки якісних продуктів. Дуже рідко виходить закупити все необхідне в одному супермаркеті. А з сервісом доставки це значно простіше;
  • сил. Якщо купувати продукти на тиждень або навіть на кілька днів, вийде важкий пакет. Тому подібна послуга особливо популярна серед дівчат, які не хочуть тягати важкі речі;
  • грошей. Мало кому вдається при поході в магазин відмовити собі в шоколадці або іншій смакоті. Попиту на такі товари сприяє їх продумане розміщення в залі супермаркету. Імпульсивні покупки збільшують чек на 50-100, а то й більше гривень кожен раз. При замовленні через Інтернет такого не відбувається.

А ще сервіси доставки продуктів не обмежені асортиментом єдиного магазину. Активно забудовуються віддалені райони з не дуже добре розвиненою інфраструктурою. У таких місцях може бути один або парочка супермаркетів. При онлайн-замовленні можна вибрати будь-який товар, який представлений на сайті тематичної служби.

Замовити доставку продуктів додому на сервісі Foodex24 можна в будь-який час доби. Якщо чек понад 1200 гривень, то кур'єр привозить товар безкоштовно протягом 90 хвилин.

Робота із запереченнями

Подібні послуги ще не зовсім звичні, тому у людей часто виникають заперечення. Перше й найпоширеніше: "це дорого". Ні, насправді купувати в інтернет-супермаркеті навіть вигідніше. Звичайні магазини пропонують знижки на певні позиції, і кількість їх обмежена. У супермаркеті, який працює онлайн, подібних акційних пропозицій більше. Те саме стосується й асортименту товарів. Плюс в націнку не потрібно закладати оплату праці величезної кількості продавців, вартість освітлення, реклами і т. д.

Друге за популярністю заперечення: "неякісні товари". Продавати такі, створивши сайт і запустивши службу доставки, просто невигідно. Більш того, у інтернет-супермаркетів не буває ситуацій з величезним напливом відвідувачів, а при упаковці кожного замовлення консультант може спокійно перевірити терміни придатності продуктів і переконатися в їх якості.

Ще одне заперечення: "не хочу чекати". Витратити час на те, щоб зібратися, дійти або доїхати до найближчого магазину, вибрати, почекати в черзі ‑ все це навряд чи буде швидше. До того ж поки кур'єр везе замовлення, можна зайнятися іншими справами і значно корисніше провести час.

Як купувати продукти в Інтернеті

Тут все дуже просто, алгоритм нічим не відрізняється від закупівель у звичайному інтернет-магазині. Необхідно знайти потрібні товари, відправивши їх у "кошик", визначитися з кількістю. Вказати адресу доставки і вибрати форму оплати. Оптимально ‑ безготівковий розрахунок. Тепер залишиться тільки дочекатися кур'єра і забрати свою покупку.

Іноді інтернет-супермаркети пропонують оплату на місці. Це актуально для тих, хто хоче особисто перевірити склад пакетів і якість товарів.

В онлайн-магазинах з продуктами також часто проводять тематичні акції, наприклад, напередодні свят. У них є програма лояльності, й постійні клієнти отримують особливо вигідні пропозиції.

Головне сьогодні