Що подарувати: квіти в коробці або стандартний букет?

— 7 квітня 2021, 12:55

Квіти - це зовсім не банальний подарунок, як прийнято вважати. Навпаки, квіти - це вічна класика. Запашний букет нікого не залишить байдужим. Тим більше, що сьогодні на ваш вибір представлено безліч квіткових композицій, які здатні здивувати навіть самого вимогливого клієнта, наприклад, квіти у коробці.

А доставка квітів кур'єром робить сюрприз ще більш приємним і несподіваним. Вибрати гарну коробку з квітами нескладно, досить зайти на сайт компанії Flowers.ua, ознайомитися з асортиментом в каталозі і визначитися з найбільш привабливою позицією. Також можна скачати фірмовий додаток і здійснити покупку у будь-яку годину дня чи ночі.

Букет квітів в коробці

Погодьтеся, подарунок в коробці - це дуже інтригуюче. Адже ніколи не знаєш, що ж знаходиться всередині. І тепер уявіть собі подив дівчини, коли вона побачить там не просто який-небудь предмет, а свіжі квіти з найніжнішим ароматом. Плюсів такого презенту чимало. По-перше, в коробці є спеціальна флористична губка, яка живить стебла, продовжуючи життя рослинам. По-друге, її досить зручно переносити. Також автоматично зникає ризик вколотися шипами, якщо ви подарували троянди в коробці. По-третє, в капелюшну коробку крім квітів можна покласти ще й солодощі.

Наприклад, композиція в рожевій шляпной коробці у формі серця, яка включає сім червоних і білих троянд, шість гілок кущової рожевої троянди і цукерки "Raffaello" - це прекрасний презент для коханої на честь свята і просто так, без приводу. Також в коробку можна покласти конфетті та інший цікавий декор. Одним словом, подібний презент буде доречний і з нагоди великого торжества, і відмінно підійде в якості романтичного подарунка на побачення.

Чим можна доповнити букет квітів

Дарувати квіти з подарунками - це дуже вдале рішення. Тим більше, що вибрати дійсно є з чого. Квіткові композиції прекрасно доповнюють плюшеві ведмедики, оберемки повітряних кульок, цукерки, торти та інші солодощі, кошики з фруктами та ягодами. І, звичайно ж, не забудьте про романтичний лист. Це може бути як святкова листівка з теплими словами, так і скляна декорована пляшка із запискою всередині. Стандартний букет квітів разом з презентом - відмінний варіант подарунка на день народження або з нагоди підвищення по роботі або вступу до університету.

Доступні ціни

Ціни на букети, квіти в коробці і подарунки від Flowers.ua найвигідніші. До того ж, доставка квітів по всіх обласних центрах України безкоштовна. Оформляйте замовлення вже сьогодні, адже зараз діють дуже вигідні знижки до -20% на деякі новинки, а також на композиції, які вже встигли полюбитися багатьма клієнтами.

Оперативна доставка в будь-яку точку України

Кур'єрська служба компанії працює щодня, в тому числі у вихідні та святкові дні. При бажанні ваш презент може бути доставлений анонімно. Всі замовлення, оформлені та сплачені в першій половині дня, вже після обіду або ввечері гарантовано будуть у адресата.

Головне сьогодні