Uber у партнерстві з Товариством Червоного Хреста України підтримує вакцинацію від COVID-19

— 10 грудня 2021, 15:20

UBER

З метою підтримки тих, хто цього потребує найбільше, компанія співпрацює з Товариством Червоного Хреста України у 5 містах, де працює Uber: Києві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі.

• З метою підтримки тих, хто цього потребує найбільше, компанія співпрацює з Товариством Червоного Хреста України у 5 містах, де працює Uber: Києві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі.

• Uber надасть промокоди на безкоштовні поїздки Товариству Червоного Хреста України з метою допомогти в боротьбі з поширенням COVID-19.• Uber – перша платформа з подібними ініціативами в Україні.

Україна, 6 грудня 2021 року – В Україні продовжуються карантинні обмеження щодо поширення COVID-19.

Посилення епідеміологічних рівнів небезпеки в різних областях України було вимушеною дією для стримування поширення пандемії, адже щодня лікарі фіксують велику кількість нових випадків COVID-19 та високий рівень смертності.

Через радикальні карантинні обмеження більшість українців відчувають самотність, страх, апатію та депресію, зокрема, малозабезпечені, літні люди та люди з інвалідністю.

Волонтери Товариства Червоного Хреста України докладають максимум зусиль для доставки гуманітарної допомоги вразливим верствам населення.

Вони також надають послуги з догляду на дому (у окремих регіонах) і роблять значний внесок у національну державну кампанію з вакцинації, значно допомагаючи органам державної влади включно з міністерствами, системою охорони здоров’я та місцевими адміністраціями, відповідно до своєї місії та мандата.

Саму тому Uber співпрацює з Товариством Червоного Хреста України, щоб підтримати тих, хто цього потребує, а також волонтерів та допомогти безпечно дістатися до основних центрів вакцинації.

"Для Uber, як технологічної платформи, що пропонує рішення для безпечних поїздок, є надзвичайно важливим поширення безпеки по всій Україні. Під час пандемії українці страждають від обмежень в пересуванні, зростаючого страху за своє здоров’я та депресії. Тому ми співпрацюємо з Червоним Хрестом, щоб допомогти волонтерам та тим, хто цього потребує, безпечно дістатися до центрів вакцинації. Ми пишаємося тим, що є першою платформою з подібними ініціативами в Україні", – коментує Катерина Нетименко, операційний менеджер Uber в Україні.

Як це працює

Промокоди на безкоштовні поїздки до центрів вакцинації надаються Товариству Червоного Хреста України на підтримку боротьби з поширенням COVID-19.

Ці безкоштовні поїздки будуть використані для людей похилого віку та вразливих верств населення, кому необхідна допомога, щоб дістатися центрів вакцинації, а також для для волонтерів та співробітників Червоного Хреста, які беруть участь у гуманітарній підтримці під час карантинних обмежень.

Промокоди діятимуть у Києві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі.

Безпека перш за все

Наша політика безпеки все ще діє, щоб допомогти захистити всіх.

У 2020 році Uber запровадив безпрецедентні заходи безпеки, аби забезпечити здоров’я користувачів застосунку.

Всім пасажирам і водіям Uber в Україні нагадують про заходи безпеки перед здійсненням поїздки.

В Україні водіїв також просять зробити селфі, щоб переконатися, що вони носять маску або інший засіб захисту, за допомогою технології перевірки, вбудованої в застосунок. Водій, на якому немає маски або іншого засобу захисту, не зможе вийти на лінію.

Всі водії також повинні підтвердити, що вони вживають додаткових заходів безпеки: здійснюють регулярну дезінфекцію свого автомобіля і мають дезінфікуючі засоби для рук для своїх пасажирів.

Про Uber

Місія Uber - забезпечити надійний транспорт скрізь і кожному.

Ми почали в 2010 році, щоб вирішити просту проблему: замовлення машини декількома дотиками екрану смартфона.

Через сім років і більше двох мільярдів поїздок ми почали вирішувати ще більш складне завдання: зменшити затори та забруднення в наших містах, залучаючи більше людей до меншої кількості автомобілів.

В Україні сервіс Uber доступний з 2016 р. і сьогодні працює в Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Вінниці, Херсоні та Маріуполі.

Реклама:

Головне сьогодні