Проект українців уперше виграв битву стартапів у Сан-Франциско

— 15 вересня 2016, 15:00

Платформа Mobalytics, засновниками якої є українці Богдан Сучік і Микола Лобанов, отримала кубок Disrupt і чек на 50 000 доларів, йдеться на TechCrunch.

Mobalytics – це тренер для геймерів, за допомогою якого вони можуть дізнатися про свої слабкі місця і сильні сторони.

Додаток представили на Startup Battlefield, де він підкорив журі з технологічних компаній NextEv, YouTube і TechCrunch. До стартапу долучився і партнер родом з Лівану, співзасновник Амін Ісса.

Спершу Mobalytics обслуговував гравців популярної онлайн-ігри "League of Legends". Коли геймери вирішували перейти на новий рівень професіоналізму, вони шукали тренера, однак не кожен міг собі це дозволити.

Натомість, український стартап дає доступну аналітику незрозумілої для гравців інформації. В аналітичних даних враховуються бали умінь і навичок персонажа, сила магії, рівень, прохідність карт, дані про суперників та інші показники.

Надалі Mobalytics планує охопити ігри Overwatch, DOTA 2 і Counter-Strike, пише ain.ua.

"Мене досі переповнюють емоції, вся команда дуже рада цій перемозі, і тепер ми плануємо ще сильніше натиснути і запустити повноцінну версію продукту до кінця WorldChampionship. Всі гроші плануємо пустити на розробку продукту. Точніше сказати, на доопрацювання", – розповів Богдан Сучік.

Реклама:

Головне сьогодні