В аеропорту Мехіко оселився японець

— 24 листопада 2008, 16:56

Пояснити, чому він не їде, японець не може. Натомість годується з подачок фаст-фудів та спить у кріслі, повідомляє Associated Press.

Спочатку Нохара лякав пасажирів, тому адміністрація аеропорту звернулася до посольства Японії з проханням встановити, чому чоловік, що смердить, відмовляється їхати.

Нині ж японець став частим героєм телевізійних репортажів. Туристи зупиняються, щоб сфотографуватися з ним або взяти автограф.

Токієць прилетів до Мексики з туристичною візою та квитком додому, але ніколи не виходив з аеропорту. Нохара зауважив, що в нього немає пояснень, чому він так довго залишається в аеропорту, однак і не знає, як довго ще це триватиме.

Посольство не може змусити японця поїхати, однак щойно віза Нохари закінчиться, а це буде не раніше початку березня, влада Мексики зможе це зробити.

За час перебування в аеропорту, жорстка борідка Нохари виросла у страшну бороду. Його рудувате волосся вкрите пилюкою та лупою, кремовий піджак та вовняна ковдра вицвіли, а пахне чоловік, ніби не мився вже кілька місяців.

Працівники аеропорту розповідають про японця, як про спокійну, мирну і хорошу людину.

Різні фаст-фуди підгодовують Нохару безкоштовними снеками та напоями. Іноді ж вони кидають їжу в обгортки або кавові стаканчики зі своїми логотипами, сподіваючись на безкоштовну рекламу в частих репортажах про японця.

Незнайомці купують диваку випічку або гамбургери, до речі останні йому подобаються більше.

Японець запевняє, що сидить в аеропорту не через те, що його надихнув фільм "Термінал" з Томом Хенксом - фільм про чоловіка зі Східної Європи, який застряг в аеропорту Нью-Йорка, бо поки він летів, в його країні стався переворот.

Натомість Нохара жартує, що його життя - це "Термінал - 2".

Реклама:

Головне сьогодні