Тест

Криза змусила чоловіків заощаджувати на коханках

Про це пише The Times, посилаючись на опитування американських мільйонерів, проведене соціологом Рассом Аланом Прінс з Коннектикуту.

За його даними, 80% представників американської еліти - здебільшого це літні білі чоловіки - планують піднести коханкам на Різдво більш скромні подарунки.

Прінс проводив опитування по телефону, в основному серед промисловців 50-60 із гаком років, чиї статки складають більше 20 млн. доларів, повідомляє газета.

Респонденти доволі відверто і навіть хвалькувато розповідали про свої інтрижки, але висловлювали тривогу, що більше не зможуть утримувати своїх коханок на звичному для тих рівні.

За словами Прінса, за приємне спілкування з молодими жінками ці люди платять від 200 тис. до 1 млн. доларів на рік.

"Вони переважно трудоголіки - з коханками бачаться раз на місяць, а за оренду квартир, салони краси і п'ятитижневий відпочинок для своїх пасій платять скажені гроші", - зазначив Прінс в інтерв'ю.

"Тепер, коли середня американська родина живе на 48 тис. доларів на місяць, вони засумнівалися в окупності подібних вкладень", - додав соціолог.

Крім того, згідно з опитуванням: близько 12% респондентів хочуть покинути своїх коханок, переважно через економію, дві третини з тих, хто утримує коханку більше трьох років, збираються скоротити витрати (серед тих, чий роман триває менше, таких менше половини).

За словами Прінса, коханки часто порушують питання про те, кому дістанеться квартира, коли зв'язок закінчиться.

"Чоловік звичайно обіцяє подарувати квартиру, але при цьому податків за дарування не оплачує", - пише видання.