"Пів’яблука" стало "дебютом року"

— 28 листопада 2008, 14:00

Книга вийшла у вересні 2008 року у видавництві "Нора-Друк" і стала лідером продажів на стенді видавництва під час роботи Львівського форуму видавців.

"Пв'яблука" -це історія про долі чотирьох подруг, які мешкають у Львові: редактора Галину, дизайнерку Ірину, коректора Магду та телеведучу Луїзу.

Одного разу їм до рук потрапляє дивний сувенір - дерев'яне яблуко, яке давній майстер зробив із секретом. Щойно це яблуко опиняється в кожної з героїні, її життя змінюється і потаємні бажання стають реальністю.

"Якщо чесно, я роздала усім чотирьом героїням роману щось від себе: одній - деякі факти з біографії, іншій мою любов до дизайнерської справи, третій - вміння класти камінь, як я це роблю на дачі у батьків, четвертій - моє ставлення до проблем, які ми тягнемо на собі як той горб", - каже письменниця.

"Чимало жінок залежать від своїх невирішених проблем - таких, з якими вони водночас і не можуть дати собі ради і не здатні примиритися", - додає вона.

Слід відзначити, що роман "Пів'яблука" - перший роман автора. Книжка отримала спеціальну відзнаку конкурсу "Коронація слова", яку вперше ввели цього року - "Вибір видавців". Перший тираж книжки розійшовся протягом місяця.

Галина Вдовиченко навчалася та закінчила філологічний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка. Нині працює заступником головного редактора щоденної газети "Високий замок". Має доньку та сина.

Реклама:

Головне сьогодні