У Бога з'явилася поштова скринька

— 12 грудня 2008, 11:36

У Бога є поштова скринька. Вам потрібно лише написати на конверті "Богу, в Єрусалим", і листоноша з відділу пошти, де збираються незатребувані листи, доставить його, повідомляє The Guardian.

Глава поштового відділення Аві Янів стверджує, що знає, яке місце на Землі ближче всього до Бога. Конверти регулярно розкриваються, а листи вкладаються в тріщини в Стіні плачу - священному місці іудеїв. Також листи можна відправити Ісусу, Марії та Королю Давиду. Але, за словами головного равіна, залишати листи в стіні, можна тільки ті, що надіслані Богу.

Близько 90% листів Богові приходять від християн, але Янів каже, що немає необхідності нести їх у Храм Гробу Господнього, що є шанованою християнською святинею в Єрусалимі. "Вони пишуть Богові, а не церкві", - пояснює він.

"Люди надсилають листи з усього світу, але у цьому році лист прибув з Марокко. Це перший лист, який надісланий з арабського світу до Бога в Ізраїль", - додає Явін.

Незалежно від свого походження, у листів є спільна риса - їхні автори хочуть щось від Бога.

Деякі пишуть зворотну адресу на задній стороні конверта, начебто чекають відповіді.

Якось чоловік відправив номер лотерейного квитка з надією, що Господь допоможе йому виграти. А один росіянин просив Бога допомогти йому опинитися в ліжку з голлівудською акторкою.

"Вони просять Бога за все. Але в минулому місяці я знайшов листа від чоловіка, який нічого не просить, а навпаки дякує за те, що Бог дав йому гарну дружину, роботу та будинок", - розповів Аві.

Реклама:

Головне сьогодні