Грабіжник убив дівчину за мобілку

— 15 грудня 2008, 17:03

У чергову частину Жовтневого райвідділу міліції Маріуполя надійшов телефонний дзвінок з лікарні швидкої допомоги про те, що на газоні на вулиці Артема лежить труп дівчини з ножовими пораненнями, повідомили у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області.

Експерт, який виїхав на місце події у складі слідчо-оперативної групи, встановив, що причиною смерті виявилася втрата крові.

Встановити особу підозрюваного допомогли свідки, які бачили чоловіка, що втікав. Через кілька годин його затримали оперативники. Підозрюваним у здійсненні злочину виявився 35-річний раніше судимий за грабіж і хуліганство місцевий житель, який живе недалеко від місця злочину.

Увечері він прямував до своєї співмешканки і по дорозі побачив дівчину, яка говорила по телефону. Підбігши до неї, грабіжник спробував вирвати телефон, але дівчина чинила опір. Між ними почалася боротьба, під час якої нападник ножем двічі ударив жертву в груди. Злякавшись такої розв'язки, злочинець кинув телефон з ножем і втік.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ст.115 КК України - "умисне вбивство". Триває слідство, повідомляє УНІАН.
Реклама:

Головне сьогодні