Собака Буша привітав американців з Різдвом. Відео

— 16 грудня 2008, 11:24

Святковий відеоролик виконаний в олімпійському стилі. Допомогли в його записі справжні герої Ігор-2008 в Пекіні плавець Майкл Фелпс і гімнастка Настя Люкін.

Сам же Барні з'являється в цьому наполовину анімаційному ролику як майстер з гімнастики, плавання і стрибків у воду. Акробатичні трюки з зануренням у воду Барні робить разом з ще однією улюбленицею Білого Дому Місіс Бізлі.

А оскільки у різдвяну ніч "можуть збутися всі бажання", то Барні ще сниться, як він перемагає в найпрестижнішому турнірі з гольфу і як партнери по команді скандують його ім'я.

При цьому олімпійські чемпіони хвалять Барні за успіхи в його праці по різдвяному декоруванні.

"Я радію, що нарешті всі прикраси зібрані, і в них є мій улюблений колір - золотий", - каже собачці у ролику Фелпс, який привіз з пекінської олімпіади 8 золотих медалей.

Абсолютна чемпіонка з гімнастики Настя Люкін за піруети Барні ставить максимальні 10 балів. Все це, звісно, відбувається уві сні улюбленця американського президента. І хтозна, які б ще олімпійські вершини наснились Барні, якби його не розбудив Джордж.

[L]Традиція записувати ось такі відео ролики з Барні з'явилась у США ще у 2002 році. З того часу, Барні щороку вітає американців з Різдвом, а ці привітання розміщують в Інтернеті, і вони користуються шаленою популярністю.

Так, перше привітання Барні на веб-сайті Білого Дому переглянуло 24 мільйони осіб, нагадує АР.

При цьому, акторами у ролику є відомі політики, спортсмени, артисти. Минулого року у привітанні Барні знявся тодішній прем'єр Великобританії Тоні Блер.

Реклама:

Головне сьогодні