Гірськолижний курорт застрахували від поганої погоди

— 19 грудня 2008, 10:10

Попри кризу туристичні фірми не втрачають ентузіазму та докладають максимум зусиль, аби зробити свої пропозиції ще привабливішими, повідомляє "Німецька хвиля".

Основним питанням, яке хвилює бажаючих вирушити на канікулах кататися на лижах, окрім коштів, є погода у регіоні. Адже відсутність снігу, туман та дощ іноді можуть зіпсувати таку довгоочікувану зимову відпустку.

З відсутністю снігу гірськолижні курорти борються за допомогою спеціальних розпилювачів штучного снігу. Щоправда, витрати на їх використання б'ють по кишені, а подібне рішення проблеми не є довгостроковим. Та й від інших сюрпризів погоди, як то кажуть, ніхто не застрахований.

Застрахуватися від туманної погоди можна у курортному містечку Ленк у Швейцарії. Тут любителі покататися на лижах відтепер можуть додатково до путівки придбати спеціальне страхування, яке передбачає повернення коштів за помешкання та лижі у ті дні, коли станом на 11 годину ранку усе навколо оповите туманом, так що насолоджуватися катанням та краєвидами стає неможливо.

Це абсолютно нова пропозиція страхувальників. Страхування підприємств, зйомок та спортивних заходів від невдалої погоди також набуває популярності, проте лише у Ленку таке страхування надають саме туристам.

Реклама:

Головне сьогодні