Пісню п'яного Джона Леннона продали за $30 тисяч

— 22 грудня 2008, 17:26

Запис, який триває біля шести хвилин був зроблений в 1973 році. Як стверджують представники аукціонного будинку "Bonhams", Леннон співав композицію Ллойда Прайса "Просто тому" на підпитку, повідомляє BBC.

У записі, який ніколи не був трансльований публічно, екс-бітл імпровізує, вставляючи в текст пісні свої рядки. Серед них є, наприклад, такі слова: "Небагато кокаїну буде те, що треба".

Музиканти, що акомпанують, то прискорюють, то сповільнюють темп, намагаючись підстроїтись під Леннона, поки чоловічий голос нарешті не повідомляє кінець сесії, що триває майже шість хвилин.

Відповідно до заяви представників "Bonhams", нинішньому продавцеві лота касета з записом була передана близько 30 років тому. Ім'я нового власника невідомо.

Продана магнітофонна плівка була записана в період, коли Леннон залишив свою дружину Йоко Оно та переїхав з Нью-Йорка в Лос-Анджелес.

Пісня "Просто тому" - цього разу без фривольних імпровізацій у тексті - з'явилася на альбомі кавер-версій Леннона "Рок-н-рол", випущеного в 1975 році.

Реклама:

Головне сьогодні