Рейтинг найбагатших вигаданих героїв. Фото

— 25 грудня 2008, 12:10

Список очолив Дядечко Сем. Матеріальне становище символу Америки назване нескінченним. Тільки у вересні Дядечко Сем заробив 6 мільярдів доларів, повідомляє НТВ.

На другому місці Скрудж Макдак. Він не вкладає в акції, а купається у власному золоті. Вартість дорогоцінного металу на початку року зросла, і матеріальне становище багатія збільшилося до 29 мільярдів доларів.

Трійку лідерів замикає Багатенький Річі, що про фінансову кризу знає не з чуток. Через невдалі вкладення в інтернет-проекти його доходи зменшилися до 12 мільярдів 300 мільйонів доларів.

До рейтингу також увійшли Гордон Гекко з фільму "Уолл-стріт", Джабба Хатт із "Зоряних війн", Ебенезер Скрудж Чарльза Дікенса, Ентоні Едвард Старк із коміксу "Залізна людина", Терстон Хауелл III Брюс Уейн із фільмів про Бетмена, Адріан Вейдт на прізвисько Озімандіас з коміксу Watchman, повідомляє Lenta.ru.

[L]

А також Джед Клемпетт із телесеріалу "Селюки із Беверлі", Артеміс Фаул ірландського письменника Йона Колфера, Чарльз Монтгомері Бернз із мультсеріалу "Сімпсони" та Лара Крофт із відеоігор "Розкрадачка гробниць".

Останнє місце рейтингу посів містер Монополія, що втратив практично всі свої мільярди на іпотечній кризі в США в 2007 році. Зараз на його рахунку всього 800 мільйонів доларів.

Усі фото з Forbes, Flick.com, Photobucket.com, Wordpress.com, Deviantart.com.

Реклама:

Головне сьогодні