Як зробити Різдвяного янгола. Фотоінструкція

Для цього нам знадобиться аркуш цупкого паперу. Його розмір залежатиме від розміру янгола, якого ви збираєтеся зробити.

На папері намалюйте півколо. Якщо у вас немає циркуля, скористайтеся мотузочкою Один її кінець прив'яжіть до олівця, а інший притисніть пальцем до поверхні. Ведіть лінію, добре натягнувши і не послаблюючи мотузку.

Із вирізаного півкола треба скрутити конус і склеїти його клеєм. Якщо у вас не дуже міцний клей, але папір цупкий - притисніть склейку на деякий час скріпками, щоб клей встигнув засохнути.

[L]

Для обличчя виріжте овал, а кучері зробіть із закручених тоненьких смужечок паперу. Приклейте їх до голови з задньої сторони.

Щоб обличчя було об'ємним, стягніть його краї паперовою смужкою. Потім до неї приклейте білий кружечок - це німб. Коли голова готова, приклейте її до тулуба.

Щоб вирізати симетричні крила, складіть аркуш білого паперу навпіл. Узявши згин за вісь, намалюйте крило і виріжте по лінії. Таким чином у нас вийдуть два симетричні крила. Приклейте їх до спини янгола.

Щоб зробити ручки, так само складіть папір удвоє - так вони будуть однакові. Приклейте їх до тулуба, але так, щоб самі долоні були вільні. До них ви зможете приклеїти зірку або щось інше.

Янгола можна оселити у будь-якому місці вашого дому - можете поставити на столі або поличці, або підвісити до лампи. Для цього треба буде приклеїти ниточку до голови. Нехай весь рік ваш дім оберігає янгол! Бажаємо усім вам веселих Новорічних та Різдвяних свят!!!

"Українська правда. Життя" дякує за допомогу у підготовці матеріалу художниці Нані Дємєнковій та творчій майстерні "Вещічка"/"АЗУР арт-бутік"-Петрівка.

Реклама:

Головне сьогодні