З 1 січня в Україні з'являться перші туристичні "чудо-поїзди"

— 29 грудня 2008, 17:35

Львів отримав два "чудо-поїзди" ще 24 грудня. Автори цієї ідеї тримають в таємниці вартість потягів. Ці транспортні засоби розраховані на перевезення 56 осіб. Один поїзд складається з локомотива та двох вагончиків зі скляним дахом.

Потяги виготовлені у Німеччині на спеціалізованому заводі компанії Road Trains Tschu Tschu, повідомляє Zaxid.net

Екскурсійний маршрут на цих поїздах пролягатиме від Залізничного вокзалу до Личаківського кладовища через увесь центр міста і у зворотному напрямку вулицями Лисенка, вул. Винниченка, вул. Кривоноса, вул. Вічевою, Старим Ринком, вул. Богдана Хмельницького тощо. Розробили цей маршрут відомі у Львові гіди - брати Ігор та Орест Лильо.

[L]До 11 січня триватиме промо-пропозиція - екскурсії проходитимуть впродовж однієї години українською мовою, вартість такого "чудо-туру" становитиме 30 грн, для дітей до 6 років - безкоштовно, для дітей до 13 років - 15 грн. Для сім'ї з двох дорослих з дітьми - 60 грн.

"Згодом екскурсію будуть проходити п'ятьма мовами: українською, польською, англійською, німецькою та російською, вони триватимуть 1,5 год. Квиток буде продаватися як абонемент на цілий день за 60-80 грн. Туристи зможуть виходити та заходити до поїзда коли захочуть протягом цього дня. Також наше обладнання у майбутньому дасть нам можливість перекладати екскурсії на 26 мов світу", - каже координатор проекту Лев Підлісецький.

Реклама:

Головне сьогодні