У Криму рейсовий автобус впав зі схилу

— 15 січня 2009, 10:33

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано 8 чоловік: п`ятеро українців, 2 громадян Росії та один громадянин Узбекистану, повідомляє УНІАН.

Рейсовий автобус "Міцубісі", що належить фірмі "ТОВ "Південь-Транс", виконував рейс за маршрутом Краснодар-Севастополь. В автобусі знаходилися 18 пасажирів та 2 водії, повідомляє МНС.

На спуску, не доїжджаючи кількох сотень метрів до повороту на місто Білогорськ, автобус, за словами водія, раптово втратив керування, врізався в залізобетонну огорожу, після чого перекинувся і впав на дах.

Ще до прибуття першої бригади "швидкої" практично всі люди, допомагаючи один одному, вибралися з автобуса. Для надання допомоги на місце ДТП прибули підрозділи МНС, медики та співробітники Державтоінспекції.

Рятувальники витягли з автобуса одного найбільш травмованого пасажира, а також допомагали діставати із салону і багажного відсіку речі пасажирів.

За словами заступника міністра охорони здоров`я Криму Олега Стеблія, четверо пасажирів дістали травми середнього ступеня тяжкості, ще 4 - легко травмовані. Вік потерпілих від 37 до 66 років. Зараз усі травмовані перебувають у Білогорській райлікарні.

На місці події працюють співробітники кримської ДАІ. Обставини аварії встановлюються.

Усі фотоз УНІАН.

Реклама:

Головне сьогодні