Бельгійський психопат вбив трьох дітей та виховательку

— 23 січня 2009, 19:10

Таким чином, кількість загиблих зросла до чотирьох людей: трьох дітей та одного дорослого, повідомляє УНІАН з посиланням на місцеві ЗМІ.

За інформацією радіостанції "Бель.Ер-те-ель", 28-річний бельгієць Франсіс В., який при нападі на ясельну групу в бельгійському місті Дердермонді поранив 11 дітей, приїхав до місця злочину на велосипеді прямо з психіатричної клініки, амбулаторне лікування в якій він проходив.

За свідченнями очевидців, Франсіс діяв холоднокровно і проник до дошкільної установи під приводом того, що йому необхідно побачитися з одним із дітей.

Буквально з порогу він накинувся з ножем на одну з виховательок, яка тримала на руках двох малюків. Жінка і одна дитина були вбиті на місці. Друга дитина, яка була на руках у виховательки, отримала смертельне поранення.

Потім вбивця став бити ножем інших малюків.

Загалом на момент трагедії в яслах були 18 дітей і шість вихователів. Десять дітей з пораненнями відправлені до довколишніх шпиталів, кілька малюків - в критичному стані.

Ось тут вбивця напав на діток. Фото The Daily Mail
Поліція просить батьків, чиї діти були в яслах, надати їхні цифрові фотографії для того, щоб встановити, до якої з клінік вони поміщені.

Злочинець, мотиви дій якого поки не відомі, затриманий поліцією. Він намагався втекти з місця злочину на велосипеді, на якому приїхав.

Фото telegraph.co.uk

Реклама:

Головне сьогодні