У матері вісьмох близнюків вже є шестеро дітей

— 30 січня 2009, 17:25

Восьмеро дітей з'явилися на світ в лікарні неподалік Лос-Анджелеса на дев'ять тижнів раніше запланованого терміну. Щоб полегшити пологи, матері було зроблено кесарів розтин.

Ім'я матері поки не називається, однак американські ЗМІ, посилаючись на родичів породіллі, стверджують, що в неї є ще шестеро дітей, у тому числі двоє близнюків.

Лікарі кажуть, що стан немовлят, що з'явилися на світ раніше терміну, швидко поліпшується, однак їм доведеться провести в лікарні ще кілька тижнів, повідомляє ВВС.

Незважаючи на те, що новоспечена мати попросила лікарів не розголошувати її ім'я та іншу особисту інформацію, американському каналу CBS вдалося дізнатися деякі подробиці про породіллю від однієї з її подруг.

[L]

Незабаром після цього репортери оточили будинок у місті Віттьєр неподалік Лос-Анджелеса, де, можливо, живе велика родина.

Кореспонденту агентства Ассошіейтед Пресс вдалося поговорити з чоловіком, який представився як дід вісьмох близнюків. З ним було ще двоє дітей, які сказали, що дуже раді, що в них з'явилися вісім нових братів і сестер.

Після цього співробітник газети Los Angeles Times взяв інтерв'ю в бабусі близнюків, яка розповіла, що в її дочки вже було шестеро дітей, і вона ніяк не очікувала, що екстракорпоральне запліднення подарує їй ще вісьмох онуків.

За її словами, ще на ранніх етапах вагітності лікарі пропонували породіллі скоротити кількість ембріонів, однак вона відмовилася.

"А як ще, по-вашому, вона мала вчинити? Вона відмовилася від убивства своїх дітей. Це дуже важке рішення", - сказала вона.

Бабуся також додала, що виховання 14 дітей - важке випробування для її дочки. Чоловік новоспеченої матері повинен повернутися в Ірак, де він служить контрактником в армії.

Представники медичного центру Kaiser Permanente, розташованого неподалік від Лос-Анджелеса, заявили, що жінка звернулася до них уже на 12-ому тижні вагітності.

Незважаючи на всі запитання журналістів, у лікарні відмовилися повідомити, чи була вагітність результатом екстракорпорального запліднення.

Пологи вісьмох близнюків, які приймала ціла бригада із 46 лікарів, медсестер і асистентів, зайняли усього п'ять хвилин.

Це другий в історії США випадок народження вісьмох близнюків. Перші такі пологи були зареєстровані в Х'юстоні в 1998 році. Тоді один з вісьмох близнюків помер через тиждень після народження.

Реклама:

Головне сьогодні