Порнографи США просять допомоги грошима

— 9 січня 2009, 10:17

Флінт і творець серії порно-фільмів "Дівчата божеволіють" Джо Френсіс звернулися до конгресу з проханням "омолодити сексуальні апетити Америки" за допомогою пакету фінансової допомоги, на зразок того, що може бути наданий американській автомобільній індустрії.

Вони стверджують, що спад американської економіки завдав серйозного удару по сфері розваг для дорослих, повідомляє ВВС.

"Конгрес, схоже, має намір підтримувати найбільш значущі для нашої країни галузі, і ми вважаємо, що заслуговуємо аналогічного підходу", - пише в офіційній заяві Френсіс.

При цьому Френсіс і Флінт визнають, що "індустрії з оборотом в 13 млрд. доларів крах не загрожує, але навіщо ризикувати?".

Френсіс навів цифри, згідно з якими, обсяг продажу і прокату DVD "для дорослих" скоротилися в 2008 році на 22%, а люди все частіше стали шукати аналогічні матеріали в безкоштовному доступі в інтернеті.

"З усіма цими економічними негараздами, при тому, що люди втрачають усі ці гроші, їх думки далекі від сексу", - цитує Флінта агентство Франс прес.

Люди "занадто пригнічені, щоб бути сексуально активними", - вважає засновник Hustler.

"Це не сприяє здоров'ю нашого народу. Американці можуть обійтися без машин та іншого подібного, але не можуть обійтися без сексу", - переконаний Флінт.

Ларрі Флінт відомий своїми ексцентричними вчинками та заявами, за допомогою яких, в тому числі, він привертає увагу до своєї продукції.

Реклама:

Головне сьогодні