В Індії виготовлюють безалкогольний напій з сечі корови

— 13 лютого 2009, 10:28

Ініціатором виробництва нового національного напою стали активісти однієї з найбільшої індійської націоналістичної організації "Rashtriya Swayamsevak Sangh" ("RSS"), повідомляє The Times.

Так, за словами начальника відділу з виробництва Ома Пракаша, напій буде називатися "Gau Jal", що в перекладі з санскриту означає "коров'яча вода".

Зараз лимонад проходить лабораторні випробування і буде запущений у виробництво "у найближчий час, можливо, до кінця цього року".

"Не хвилюйтеся, він не буде мати запах сечі і буде смачним", - запевнив Пракаш.

Адже окрім сечі до складу напою також входять лікарські трави. До того ж, виробники лимонаду запевняють, що він буде дешевим. Однак точна ціна та докладна інформація про інгредієнти напою буде оприлюднена, щойно лимонад офіційно запустять у продаж.

"Його унікальність полягатиме в тому, що він (напій) буде дуже корисним для здоров'я. На відміну від інших газованих напоїв, він не міститиме токсичних речовин", - додав начальник відділу з виробництва "Gau Jal".

Виробництво напою на основі сечі корови є останньою спробою націоналістичної організації "RSS" очистити Індію від іноземного впливу та сприяти поширенню ідеології Hindutva, чи як її ще називають - Hindu-ness.

Виробники "Gau Jal" наполягають на тому, що напій зможе конкурувати з американськими брендами, навіть не зважаючи на величезні бюджети, які ті витрачають на рекламні кампанії.

[L]"Можливо, ми його експортуватимемо", - розповів про далекоглядні плани щодо напою з коров'ячої сечі представник компанії.

Для індійців корова є священною твариною, тому її забій є незаконним на переважній більшості території країни.

У 2001-му році організація "Rashtriya Swayamsevak Sangh" почала позіціонувати коров'ячу сечу, як ліки від хвороб - починаючи із захворювань печінки, закінчуючи ожирінням і навіть раком.

Націоналістичний рух під керівництвом активістів з "Rashtriya Swayamsevak Sangh" у 1994-му році організували загальнонаціональний бойкот проти іноземних споживчих товарів, в тому числі "Pepsi" та "Coca-Cola".
Реклама:

Головне сьогодні