Продаж справжніх квитків на "Євробачення-2009" ще не почався

— 19 лютого 2009, 13:08

Попри те, що квитки на концерти в рамках пісенного конкурсу "Євробачення-2009" ще не надруковані й знаходяться в розробці, на багатьох сайтах (деякі з них називають себе офіційними сайтами конкурсу) вже пропонують залишити заявки на бронювання квитків, повідомляє Інтерфакс.

"На даний момент квитки на "Євробачення" неможливо ні придбати, ні забронювати", - заявили організатори конкурсу.

Тож, всі існуючі пропозиції придбати чи забронювати квитки на "Євробачення" є неправдивими.

Перший телевізійний канал Росії також повідомляє, що цього року пісенний конкурс вперше запропонує російським глядачам електронні квитки. Вони матимуть декілька ступенів захисту, включаючи голограму, штрих-код з інформацією про час, ряд і місце в залі.

Зразок фальшивки. Фото з сайту "Першого каналу"
Оригінальність квитків буде визначати електронний зчитувальний пристрій на вході у спорткомплекс "Олімпійський", де 16-го травня й проходитиме фінал "Євробачення-2009".

[L]

До речі, програма конкурсу складається з 12 концертів.

Тож квитки на денні та вечірні концерти (від 450 до 1500 російських рублів) будуть дешевшими, ніж квитки на півфінали (від 800 до 20 тисяч російських рублів).

А за те, щоб потрапити на фінал "Євробачення-2009" необхідно буде викласти від 30 тисяч російських рублів.

Інформація про початок продажу квитків на концерти "Євробачення-2009" з'явиться на початку березня на офіційному сайті конкурсу, сайті Першого каналу Росії та сайту спорткомплексу "Олімпійський"

Реклама:

Головне сьогодні