Тест

Буш відмовився від роботи в магазині

Почалася ця історія з того, що власник техаської мережі магазинів Еllіоtt's Hardware Кайл Уолтерс через газету запропонував колишньому президентові місце "зазивала", повідомляє ВВС.

"Ми впевнені, що Ваш досвід роботи в сімейному бізнесі, а також навички, отримані в результаті спілкування з представниками іноземних держав, роблять Вас прекрасним кандидатом на цю посаду", - зазначалося в пропозиції роботи.

Підприємець переконував, що нова робота буде для Буша не такою напруженою, як попередня, а також обіцяв знайомство з цікавими людьми. Серед інших бонусів Бушу пропонувалося місце на парковці для охорони колишнього президента і постійна знижка на представлені в магазині товари.

Через якийсь час Буш з'явився на порозі одного з магазинів Еllіоtt's. Як розповіла менеджер магазина, ввійшовши в торговельний зал у супроводі охорони, колишній лідер США відразу сказав: "Я шукаю роботу".

Незважаючи на те, що фраза виявилась черговим жартом Буша, екс-президент провів у магазині близько години, спілкуючись з відвідувачами. Крім того, він купив кілька дрібничок. У якийсь момент співробітники магазину навіть видали колишньому президентові бейдж продавця, на якому значилася єдина буква W.

[L]У найближчих планах Буша молодшого - почати роботу над книгою про своє президентство. Щоправда, для початку авторові треба визначитися з видавцем.

Пропозиція від Еllіоtt's, до речі, враховувала намір Буша почати роботу над мемуарами. Уолтерс вказував, що робота в магазині займе лише кілька годин на тиждень, тож в колишнього президента залишалося б багато часу для інших занять.

Джордж і Лора Буш у минулу п'ятницю переїхали в новий будинок у престижному районі Далласа.