Майка Майєрса визнано найгіршим актором найгіршого фільму

— 23 лютого 2009, 12:16

Його фільм "Секс-гуру" (The Love Guru) був визнаний найгіршим за останній рік, а головна роль у цій картині у його виконанні отримала приз за найгіршу чоловічу роль, пише BBC.

До того ж, Майєрс був і співавтором сценарію цього фільму. А сценарій "Секс-гуру" члени Фонду "Золота малина" також визнали найгіршим.

Майку Майєрсу безперечно не пощастило з "Секс-гуру": фільм не лише не завоював симпатії критиків, а й провалився у прокаті, зібравши по всьому світу лише 40,8 мільйонів доларів.

Для порівняння, "Остін Пауерс" і його продовження зібрали 675 мільйонів.

Майк Маєрс у фільму "Секс-гуру". Усі фото etoday.ru

Героїні світської хроніки Періс Хілтон також дісталася "Золота малина" у трьох номінаціях: найгірша актриса (за роль у фільмі "Красуня і потвора" (The Hottie and the Nottie"), найгірший екранний дует (з Крістін Лейкін чи Джоелом Муром) і найгірша жіноча роль другого плану у фільмі "Генетична опера" (Repo: The Genetic Opera).

Приз за найгіршу чоловічу роль отримав Пірс Броснан: колишній Джеймс Бонд не вразив критиків у мюзиклі за мотивами творчості гурту ABBA "Мама міа!".

Фільм "Індіана Джонс і королівство кришталевого черепа" отримало "Малину" як "найгірший пріквел, рімейк, плагіат чи сіквел".

Найгіршим режисером став німець Уве Боль з картинами "В ім'я короля: Історія облоги підземелля", "Тунельні щури 1968" та "Постал".

Ще одна володарка цьогорічної "Золотої малини" - Періс Хілтон

Премія "Золота малина" присуджується голосуванням поштою всіх членів фонду: ними можуть стати всі бажаючі, за умови сплати членського внеску.

Цього року в голосування взяло участь 657 людей з США та ще 19 країн.

Переможці оголошуються напередодні церемонії вручення премії "Оскар" Американської кіноакадемії, але зірки Голлівуду здебільшого не поспішають отримувати "Золоту малину".

А вона є пластмасовою ягодою завбільшки з яйце, яка покрита золотою фарбою з пульверизатора та розміщена на зім'ятій котушці 8-міліметрової плівки. Ціна кожної нагороди - 4 долара 97 центів.

Реклама:

Головне сьогодні