Джордж Буш відправиться у міжнародне турне

— 25 лютого 2009, 16:02

Політик планує провести близько десяти своїх лекції протягом наступного року на різних майданчиках США, Канади, Європи та Азії, пише The Times.

Таким чином Буш виконає свою обіцянку, яку дав на своїй останній президентській прес-конференції: одразу після відставки розпочати діяльність в іншому амплуа.

Колишній керівник Америки вже розпочав працювати над книгою. У ній політик розповість про своєї бурхливі вісім років у Білому Домі та роботу президента. Центральною темою книги Буша буде свобода.

Перша лекція колишнього президента США запланована на 17 березня у Калгарі (Канада). Буш виступатиме у конференц-залі перед бізнес-аудиторією. Представникам преси вхід буде заборонений.

"Джордж Буш поділиться думками про свої вісім важливих років у Овальному кабінеті та розгляне проблеми, з якими світ стикнеться у 21 столітті", - йдеться у рекламній брошурі.

[L]Вважається, що пост-президентське турне може стати доволі прибутковим для Джорджа Буша і зможе перевищити аналогічний заробіток Білла Клінтона.

Останній за свої виступи у 2007-му році заробив близько 40 мільйонів доларів.

А за один виступ у Франції в 2004-му році Клінтону було виплачено 250 тисяч доларів.

Що ж стосується Джорджа Буша, то перший місяць після того як він покинув Білий Дім, він провів на своєму ранчо у Техасі. Та вже минулого тижня він переїхав у свій новий будинок у Далласі.

Реклама:

Головне сьогодні