Секретний щоденник проститутки: секс з Далі, Бельмондо, Уелсом...

— 9 лютого 2009, 15:54

Ця Клеопатра у свої 70 усе ще в прекрасній формі, вона описала своє життя а-ля Боккаччо в книзі "Пані Ріс. З розкутою мораллю", повідомляє Inopressa з посиланням на La Stampa.

Ці 256 сторінок можна прочитати дуже швидко. Тому, що через її обійми пройшли такі відомі люди, як Сальвадор Далі, Орсон Уеллс, нобелівський лауреат по літературі Села Каміло Хосе, король Саудівської Аравії Сауд аль-Фейсал та Жан-Поль Бельмондо.

Найбільш ексцентричним виявився знаменитий еротоман Сальвадор Далі. 1960-і роки, vip-бордель San Mario. Далі вмощується у крісло та звертається з несподіваним проханням принести йому качку. Коли бажаний об'єкт опиняється в руках маестро, він скручує шию бідному птахові.

"Художник здався мені надзвичайно пихатим та зарозумілим", - згадує королева публічних будинків, яка все ще приймає клієнтів.

Часто прохання чоловіків були не зовсім звичайними. Наприклад Села, автор "Родини Паскуаля Дуарте", славнозвісний Казанова, прийшов у бордель із проханням, щоб у номер його супроводила ціла група "нічних метеликів".

Це не мало нічого спільного з потенцією письменника: дівчата за його наказом займалися тим, що розбивали сервіз за сервізом. Биття посуду збуджувало його: він згадував, як його мати кричала на прислугу, у якої завжди все випадало з рук.

От у 1965 році трапилось дещо, гідне фільмування. Барселонська Поппеа, що знала усю фільмографію Орсона Уеллса, зустрілася зі своїм кумиром у відомому закладі. Авторові "Громадянина Кейна" представили, як завжди, сім дівчат, а він вибрав мадам Ріус. Він навіть не зняв свій темний елегантний костюм, займаючись сексом з обраницею, постійно притягував її до себе за довге волосся.

"Я відчула себе Ритою Хейворт", - схвильовано згадує сеньйора.

Але не завжди зустрічі екс-венери любові за гроші були такими бурхливими. Вона згадує, що один раз у Барселону в популярну очну клініку Barraquer приїхав старий король Саудівської Аравії Сауд аль-Фейсал.

До монарха в готель Ritz були надіслані кращі дівчата із San Mario. Їм довелося роздягнутися, перш ніж увійти до зали, де вже знаходилося 30 дівчат.

Пройшло чимало часу, і нарешті в зал увійшов король у золотому одязі. Він протягом 15 хвилин уважно розглядав кожну з них, іноді торкався, але не більше. Дівчата за цей стриптиз одержали шикарні гонорари.

А от які спогади залишилися в "пані" від побачення з Жаном-Полем Бельмондо.

"Ніч з актором була жахливою. Через нього я не могла працювати три дні. Я не розумію, як з ним могли жити Катрін Деньов та Урсула Андресс", - заявила дама

Реклама:

Головне сьогодні