Буш пише мемуари, а Обама – книгу для дітей

— 20 березня 2009, 10:22

"Точка прийняття рішення" - мемуари президента Буша, які мають бути опубліковані восени 2010 року видавничим будинком Crown Publishing Group.

У своїх мемуарах Буш сфокусується на 12 найважливіших рішеннях у своєму приватному та політичному житті, повідомляє CNN.

Серед тем, які можна буде знайти у книзі - рішення Джорджа Буша стати президентом, вибір найближчих радників, терористичні атаки 11 вересня, війни в Афганістані та Іраку, рішення припинити пити, стосунки екс-президента з батьком та іншими рідними.

"Я щодня присвячую час книзі. Моя мета - впустити читачів всередину Овального кабінету у найважливіші моменти мого приватного і політичного життя", - пояснив Джордж Буш.

У свою чергу нинішній президент США Барак Обама уклав півмільйонний договір на видання дитячої книжки.

Угода з видавничим будинком Crown Publishing Group була укладена за п'ять днів до інавгурації Обами, повідомляє The Washington Times.

Про намір президента стало відомо з декларації про фінансові операції, яку для Сенату підготували помічники глави держави.

Книга представлятиме собою скорочену та адаптовану для дітей версію вже відомої книги Обами "Мрії мого батька", що стала бестселером.

Реклама:

Головне сьогодні