Американка стверджує, що Джон Кеннеді – батько її 63-річного сина

— 26 березня 2009, 12:49

87-річна Ліза Ланетт, мешканка міста Фенікс, штат Арізона, стверджує, що в 1945 році вона народила дитину від Джона Кеннеді, майбутнього президента США, повідомляє The Independent з посиланням на The Belfast Telegraph.

За словами Ланетт, сам Кеннеді, запропонував їй вийти заміж, коли довідався про вагітність, але вона цілком виключила цю можливість.

"Тоді у мене було прекрасне життя і мені не хотілося щось змінювати. Питання шлюбу я навіть не розглядала", - розповіла жінка.

Втім, тепер вона стверджує, що Кеннеді однаково допомагав своїй таємній дитині. Він нібито заплатив за його навчання у військовому коледжі.

Ймовірний син американського президента Тоні Болер, якому зараз 63 роки, був сам здивований заявою матері. Усе життя мати казала йому, що його батьком був мексиканець по імені Хуан.

Дійсно відомо, що навесні того року Кеннеді перебував в Арізоні, де проходив курс лікування по відновленню спини (раніше він був поранений на тихоокеанському фронті й переніс хірургічну операцію на спині).

Повідомляється, що родина Кеннеді ще ніяк не прокоментувала офіційно цю заяву. Видання підкреслює, що це не перший випадок, коли з'являються "діти" президента Кеннеді
Реклама:

Головне сьогодні