Не Фріцлем єдиним: батьки, які роками ґвалтували доньок

Щонайменше півроку світові ЗМІ говорили про жахливого маніяка Йозефа Фріцля, який протягом 24 років утримував доньку у підвалі та ґвалтував її.

Весь світ був шокований подробицями цієї історії. Та цей випадок не єдиний. На жаль, і в інших країнах знайшлися чоловіки, які роками вчиняли сексуальне насилля над власними доньками.

Так, днями італьській владі вдалося затримати батька та його старшого сина, які підозрюються у ґвалтуванні своїх доньок.

Правоохоронні органи гадають, що 63-річний батько протягом 25 років ґвалтував власну донку, а потім "передав" це право своєму синові, пише Inopressa з посиланням на La Repubblica.

Той виявився "гідним" учнем, оскільки ґвалтував не лише рідну сестру, але й своїх чотирьох доньок: 6, 8, 12 і 20 років.

Про цю історію стало відомо завдяки розслідуванню, яке розпочалося у жовтні 2008-го року. Тоді до поліції прийшла 34-річна Лаура у супроводі своїх батьків.

"Він двічі зґвалтував мене і змусив мене жити у його будинку два тижні", - звинуватила жінка свого кровного брата.

Але в ході розслідування виявилося, що насправді ґвалтівником був її батько, який "передав" своєму старшому сину досвід і право знущатися над сестрою.

Лаура вперше стала жертвою сексуального насильства коли їй було 9 років, пише BBC.

За словами прокурора, дівчинку змусили покинути школу в 13 років та зачинили у кімнаті, де не було електроенергії. Лаура не мала права виходити з дому без дозволу батька. Це тривало цілих 25 років.

Італійські ЗМІ пишуть, що ім'я жертви поліції вже було відоме. Адже 16 років тому Лаура заявляла поліцейським, що її ґвалтує батько.

[L]Однак тоді жодних дій з боку правоохоронців не було, тому що дівчина, нібито під тиском голови родини, відмовилася від своєї заяви.

63-річний батько та його 40-річний син відкидають всі звинувачення у сексуальному насильстві.

Та, за словами прокурора справи, у родині всім було відомо, що собі дозволяють чоловіки. Батько ж вважав, що старша донька належить йому і що він і його син мають "право першої шлюбної ночі" з нею.

Ще один шокуючий інцест розкрили у Колумбії.

Наразі відбувається судові слухання над 58-річним Арсебіо Альваресом, якого звинувачують у багаторічному ґвалтуванні доньки, яка народила йому 11 дітей.

За даними слідства, житель міста Марікіта вчинив наругу над донькою, коли тій ще не було й 10 років.

Але Альварес, якого місцеві ЗМІ назвали "чудовиськом з Марікіти", відкидає звинувачення у кровозмішенні та ґвалтуванні.

За словами чоловіка, постраждала, які зараз 35 років, зовсім йому не рідна донька, а прийомна.

"Ми вступили у романтичні стосунки, тому що дійсно кохали одне одного. Але вона не моя (біологічна) дитина", - стверджував Альварес у залі суду.

Та постраждала жінка запевнила, що завжди вважала 58-річного чоловіка своїм батьком. Вона розповіла поліції, що її мати померла, коли дівчинці було 5 років. Відтоді вона залишилася під опікою батька.

"Він ніколи не казав про (інцест), про те, чому ми цим займалися. Іноді я питала його, і тоді він відповідав, що на це воля Божа", - розповіла жінка.

За словами жертви, батько неодноразово її ґвалтував і вона народила від нього 11 дітей, троє з яких померли.

Звернутися жінку до поліції переконав її духовний наставник, повідомляє BBC з посиланням на Reuters. Тепер жінка та її діти перебувають під опікою держави.

Реклама:

Головне сьогодні