Тест

Двоє людей померли на конкурсі з поїдання млинців

Одна з трагедій трапилася у Яковлівському районі Бєлгородської області. Там чоловік у нетверезому стані під час поїдання млинців задихнувся у всіх на очах, пише Інтерфакс.

"Не встигши з'їсти й двох млинців, конкурсант, який був сильно на підпитку, почав задихатися і помер на місці. Пізніше медики встановили, що причиною смерті стало перекриття дихальних шляхів сторонніми предметами", - розповів представник міліції.

На жаль, це не єдиний фатальний випадок цього року, який стався під час святкування Маслянці.

Так, схожа трагедія трапилася й у Калінінградській області. Там у місті Черняхівськ задихнувся й помер переможець конкурсу швидкого поїдання млинців Борис Ісаєв, пише "Комсомольская правда".

"Ніхто такого не очікував. Хоча в нас були випадки, що на гуляннях народ падав біля сцени. А тут чоловік різко впав на коліна на сцені, почав задихатися, з рота пішла піна", - згадує один з очевидців.

48-річний Борис Ісаєв був найактивнішим учасником конкурсу - він з'їв усі млинці, які йому пропонували й обійшов конкурентів. А коли піднявся отримати свій приз, то раптово впав у всіх на очах.

Присутні на святкуванні люди одразу викликали швидку і намагалися самотужки привести чоловіка до тями.

"На місці ми були вже за хвилину (після виклику), адже наша підстанція поруч. Ми підключилися до реанімації. Але медицина була безсильною, труп доставали у морг. Можливо, млинець потрапив у дихальне горло, чоловік просто вдавився", - розповіла подробиці фельдшер "швидкої допомоги".