Девід Лінч відкриває у Києві свій фонд

— 14 квітня 2009, 13:57

Девід Лінч не виключає, що у майбутньому зніме фільм в Україні.

"Я планую зняти гіганський фільм в Україні. А якщо серйозно, то місця, які я відвідую, надихають мене на ідеї. Саме так трапилося зі мною в Польщі. Сюди я прибув тільки вчора. Тож, коли я прогуляюся і огляну тут все, можливо в мене також з'являться якісь ідеї", - цитує Лінча ВВС.

Так само - у притаманному для себе стилі - напівжартома Лінч сказав, що не знає нічого про український кінематограф, як і про будь-який інший у світі.

Девіда Лінча вважають видатним представником американського незалежного кіно, його стрічки, зокрема "Твін Пікс", "Малхолланд драйв", "Дикі серцем", були відзначені на багатьох міжнародних фестивалях.

До Києва він прибув, аби презентувати свій фонд в Україні. Його організація діє у багатьох країнах світу і серед іншого займається пропагандою новітніх технологій у освіті та медицині.

Лінч переконаний, що за допомогою техніки трансцендентальної медитації можна підвищити успішність учнів, чи навіть допомогти побороти такі проблеми, як наркоманія.

Режисер каже, що фундація вже впровадила таку регулярну практику у двох десятках шкіл США, він також запропонує її для українських школярів та студентів, відвідуючи навчальні заклади Києва впродовж кількох наступних днів.
Реклама:

Головне сьогодні