Шахраї пропонують українцям неіснуючу роботу у Великій Британії - Посольство

— 16 квітня 2009, 16:36

Наприклад, незатребувані пропозиції працевлаштування, отримані нібито від компанії Petrуleos de Venezuela S.A. (PDVSA), вважаються підозрілими.

Повідомлення від осіб, які видають себе за співробітників контактного центру Британської служби кордонів та імміграції (Customer Contact Centre, UK Border Agency) та нібито діють від імені роботодавця і вимагають здійснення грошових переказів до Великої Британії, слід вважати шахрайством.

Служба кордонів та імміграції Великої Британії наразі розслідує ці випадки.

Посольство Великої Британії в Україні звертає вашу увагу на те, що:

  • Служба кордонів та імміграції Великої Британії не зв'язується із потенційними заявниками на отримання робочої візи, що перебувають поза межами Великої Британії, з метою стягнення візових зборів.
  • Служба кордонів та імміграції Великої Британії не співпрацює із потенційними роботодавцями з метою сприяння отриманню дозволу на роботу (work permit) або для здійснення візової підтримки заяв від кандидатів на заміщення вакантних посад.
  • Служба кордонів та імміграції Великої Британії у жодному разі не вимагатиме сплати візового збору у вигляді грошового переказу до Великої Британії на ім'я окремого співробітника Служби кордонів та імміграції.
  • Служба кордонів та імміграції Великої Британії радить усім громадянам, які отримують неофіційні пропозиції працевлаштування, ставитись до них із обережністю.

Посольство радить усім, кого цікавить подорож до Великої Британії, навчання або працевлаштування, звертатися за інформацією на офіційний сайт Служби кордонів та імміграції Великої Британії.

Реклама:

Головне сьогодні