Медведєв відкриє свій блог у "Живому журналі"

— 21 квітня 2009, 12:46

За словами інтернет-департаменту адміністрації Кремля, сторінка президента в "ЖЖ" буде відкрита вже у першій половині дня 22-го квітня, повідомляє "Інтерфакс".

В особистий блог керівника Росії будуть копіюватися пости президента з сайту Кремля. У свою чергу користувачі "Живого журналу" зможуть їх обговорювати і вести дискусії.

"Можливість коментувати коментарі, відповідати конкретній особі, вести дискусії між собою з'являться в "ЖЖ"", - пояснюють в адміністрації президента.

Адже в існуючому блозі Медведєва на blog.kremlin.ru. таких можливостей відвідувачі не мали.

Крім цього, за рахунок "ЖЖ" буде розширена аудиторія, адже тепер користувачі не повинні проходити реєстрацію, щоб залишити коментар. У той час, як у нинішньому кремлівському блозі Медведєва це було обов'язковою умовою.

Фактично, блог керівника Росії у "Живому журналі" буде існувати у формі "ком'юніті", та має на меті розширити можливості кремлівського блогу.

Щоправда не повідомляється, в якій саме формі братиме участь у житті власної "ЖЖ"-сторінці президент.

Однак у інтернет-департаменті президента нагадали, що наразі Медведєв уважно стежить за коментарями на сайті Кремля. Тож, припускається, що він так само буде приділяти деяку увагу і "ЖЖ" і, "якщо у нього виникне бажання, може відповісти".

До речі, так само як і на кремлівському сайті у "Живому журналі" будуть прибиратися нецензурні та образливі висловлювання та виправлятися граматичні помилки.

Як нагадує видання "Ведомости", у жовтні 2008-го року Дмитро Медведєв завів свій власний відеоблог. А у січні 2009-го відвідувачі президентського ресурсу отримали можливість залишати свої коментарі після попередньої модерації.

Реклама:

Головне сьогодні