Samsung представив свій перший Google-фон. Фото

— 28 квітня 2009, 13:34

Цього разу свій перший Android-смартфон випустила компанія Samsung, яка входить до "великої трійки" виробників телефонів (Nokia, Samsung і LG).

Samsung i7500 обладнаний 3,2- дюймовим сенсорним екраном і 5-мегапіксельною камерою. Новий апарат завтовшки 11,9 міліметрів, повідомляється на сайті компанії-виробника.

Перший смартфон Samsung з платформою Android може працювати як у звичайних GSM-мережах, так і у 3G. А для передачі даних i7500 має Wi-Fi та Bluetooth.

Вбудована пам'ять пристрою - 8 гігабайт, а максимальна ємність карти пам'яті - 32 гігабайти.

У Європі смартфон Samsung i7500 з платформою Android можна буде придбати вже з червня цього року. За попередньою інформацією, коштуватиме він близько 300 євро.

До речі, ймовырно, цей новомодний пристрій з'явиться і в Україні, пише "Коммерсантъ".

"Рішення буде прийнято найближчим часом - і якщо воно буде позитивним, то продажі почнуться вже у третьому кварталі цього року", - зауважив представник компанії Samsung в Україні в коментары виданню.

[L]Нагадаємо, перший смартфон з платформою Google Android під назвою G1, створила компанія HTC. Апарат був представлений 23 вересня минулого року і надійшов у продаж 22 жовтня 2008-го.

Наразі, про свої наміри випустити Android-смартфон до кінця цього року заявили Motorola, Sony Ericsson та LG.

Реклама:

Головне сьогодні