На очах монархів авто врізалось в учасників параду. Фото

— 30 квітня 2009, 17:07

Автомобіль врізався на великій швидкості у глядачів святкового параду, організованого на честь святкування Дня королеви Беатрікс. У кортежі брали участь і члени сім'ї монарха, повідомляє ВВС.

Водій машини-вбивці, судячи з усього, навмисно направив авто в гущу людей і сторону, де їхала королева і члени її сім'ї, повідомляє АР. Він продовжував їхати на великій швидкості навіть тоді, коли врізався у натовп.


Чорний Suzuki протаранив поліцейський щит, за яким стояли глядачі. Потім він врізався у кам'яний пам'ятник Вільгельму Оранському і Марії Англійській.


Автомобіль промчався буквально в кількох метрах від королівського автобусу, ніхто з його пасажирів не постраждав. Але з відзнятого відео можна побачити, як члени королівської сім'ї зіскакують зі своїх місць, проводжаючи авто очима, а принцеса Максима (дружина спадкоємця престолу Вільгельма-Олександра) закрила обличчя руками.

Королівська сім'я. Принцеса Максіма - у білій сукні біля свого чоловіка - спадкоємця престолу Вільгельма-Олександра

Місцеве телебачення показало кадри, як поліцейські вийняли з розбитої машини чоловіка і помістили його в карету швидкої допомоги.


Усі святкові заходи було скасовано. День королеви у Нідерландах має статус державного свята і є офіційним вихідним днем.

Усі фото The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні