Батько щодня фотографує своїх дітей вже 13 років поспіль. Фото

— 15 травня 2009, 19:18

Таким незвичайним хоббі 36-річний бухгалтер Муніш Банса к захопився 13 років тому, коли у нього та його дружини Ріти народилася донька Суман.

"Я сфотографував її, потім зробив теж саме на завтра, і наступного дня теж саме. Перш ніж я усвідомив, що відбувається, в мене вже було 365 фотографій", - розповів Муніш.

"Я вже не міг зупинитися і продовжував фотографувати Суман щодня. Теж саме я робив і з Джеммі, він молодший за доньку на два роки. Тепер у мене тисячі і тисячі фотографій моїх чудових дітей. Вони відображають кожний етап їхнього життя", - додав батько.

Наразі у його колекції 600 фотоальбомів а на свою інтернет сторінку він виклав близько 8500 фотографій своїх дітей.

Муніш фотографує своїх дітей, коли є натхнення. Та найчастіше чоловік бере до рук фотоапарат коли донька й син збираються до школи чи під час обіду.

На великій кількості знімків можна побачити як Суман та її братик Джей почали ходити, вчилися їздити на велосипеді, почали вчитися у школі і багато іншого.

Для збільшення зображення натиснути на фото

Та щасливий татусь допускає, що його дітям незручно через дивне хоббі батька та його сайт.

"Суман і Джей дорослішають і тому їм ніяково від щоденних фотосесій. Але я сподіваюсь, що одного прекрасного дня вони обоє гідно оцінять те, що я зробив. І озирнуться на своє дитинство зі щасливими спогадами", - сказав Муніш.

"Звісно, це цікаво, адже якщо подивитися на своє фото у ранньому дитинстві важко себе впізнати. Однак мені б не хотілося, щоб тато робив це щодня", - сказала 13-річна Суман.

Але Муніш Банса присягнувся, що продовжуватиме своє захоплення допоки вони з дружиною не стануть старими і не повернеться на своє історичну батьківщину - Індію.

Для збільшення зображення натиснути на фото

За матеріалами The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні