Тест

Квитки в електричках подорожчають на третину

Нові тарифи погоджені з місцевими органами влади відповідно до діючого законодавства України, зазначається у повідомленні "Укрзалізниці".

Працівники Південно-Західної залізниці радять купувати квитки на станціях, де є квиткові каси - адже якщо квиток купується в потязі, стягується 1 гривня комісійного збору.

Для економії часу і грошей залізничники пропонують пасажирам купувати абонементні квитки (проїзні), вартість яких залежить від маршруту.

Крім того, Південно-Західна залізниця попередила, що з 1 червня стежити за оплатою проїзду пасажирами будуть ревізори, які мають право стягувати штраф з безквиткових пасажирів, а у разі відмови - висаджувати їх на найближчій станції.

Також ревізори не дозволятимуть проводити несанкціоновану торгівлю та стежитимуть за дотриманням громадського порядку у поїздах приміського сполучення.

Південно-Західна залізниця перевозить пасажирів у приміському сполученні на території Київської, Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Сумської, Чернігівської областей і частково в Рівненській, Чернівецькій, Черкаській, Полтавській та Тернопільській.