Син Фіделя Кастро завів віртуальний роман з чоловіком

— 15 червня 2009, 16:32

Луїс Домінгес вирішив використати любов 40-річного Антоніо Кастро до молодих жінок і спорту і створив в інтернеті образ 27-річної Клаудії, спортивної журналістки з Колумбії, яка цікавиться ще й новітніми технологіями, повідомляє ВВС.

За словами Домінгеса, ідея завести з Антоніо Кастро он лайн-роман прийшла йому в голову в 2006 році, коли він відвідав бейсбольний матч у колумбійському місті Картахена.

Тоді Антоніо Кастро, який є віце-президентом Федерації бейсболу Куби, привертав загальну увагу.

"Антоніо був немов рок-зірка. Усі просили дозволу сфотографуватися з ним, особливо красиві дівчата. Тоді я і вирішив, що пора б мені познайомитися з ним ближче, ставши однією з таких от дівчат", - цитує Домінгеса видання The Miami Herald.

Роман між віртуальною Клаудією та Антоніо Кастро тривав майже 8 місяців, поступово переростаючи у любовну інтригу.

"Я хочу поцілувати тебе", - написав у одному з записів син Фіделя Кастро віртуальній Клаудії. Деякі інші пости Антоніо були ще більш відверті, і це попри те, що син революціонера заручений з 26-річною кубинкою, яка є продюсером на телебаченні, додає The Daily Mail.

Антоніо Кастро на відпочинку. Фото The Daily Mail
Домінігес наразі керує порталом, який аналізує військову потужність Куби та систему безпеки країни.

Він каже, що організував усю цю "любовну інтригу" заради того, щоб розвінчати міф про "щит безпеки" довкола сім'ї Кастро та щоб показати, наскільки розкішно живе верхівка країни, тоді як переважна більшість людей потерпає від бідності.

"Коли переважній більшості кубинців заборонено користуватись Інтернетом в готелях Гавани (столиці Республіки Куба), цей хлопець має BlackBerry і цілодобовий доступ в інтернет", - додав Домінігес.

Під час своєї переписки з Клаудією, Антоніо Кастро ділився подробицями повсякденного життя на Кубі, писав про свої поїздки за кордон з дядьком Раулем, розповів про новинки техніки, якими він користується (у бесідах, зокрема, фігурували мобільний телефон BlackBerry і комп'ютер Mac), але не розголошував ніяких державних таємниць.

Переписка закінчилася після того, як Домінгес у своєму блозі опублікував фотографії і зміст послань від Антоніо.

За словами самого блоггера, він домігся своєї мети, показавши усьому світові, як розкошує кубинська комуністична еліта, і не збирається вибачатись за втручання в приватне життя Антоніо Кастро.

"Я кубинець, але не можу повернутися на батьківщину з 1971 року, і я використовую всі засоби, щоб помститися владі. На Кубі людей саджають нізащо, їхні права порушують, так чому я не можу відплатити їм тим же? Я не відчуваю жалю", - заявив Луїс Домінгес.

Кубинська влада ніяк не відреагували на публікацію переписки Антоніо і Клаудії, однак, пише блоггер, відносини між віртуальною журналісткою і сином кубинського лідера різко охолонули.

Реклама:

Головне сьогодні