Дівчині витатуювали 56 зірок на обличчі замість 3. Фото

— 19 червня 2009, 16:03

Кімберлі Вламнік подає до суду на майстра тату Руслана Туманянця та хоче отримати від нього 12 тисяч євро компенсації, повідомляє The Daily Mail.

Руслан - громадянин Румунії і дуже погано розуміє французьку та навіть англійську мови.

Тож, на думку Кімберлі, хлопець її неправильно зрозумів і зробив все по-своєму. Вона ж у цей момент преспокійно спала. Дівчина каже, що тепер не може дивитися у дзеркало на своє обличчя наполовину забите зірочками.

"Він зруйнував моє життя і перетворив його у кошмар. Мені соромно вийти на вулицю. Я виглядаю просто жахливо", - у розпачі каже Кімберлі.

Тепер, щоб прибрати з обличчя татуювання, бельгійка має пройти болісну процедуру вартістю 10 тисяч євро. Та навіть після цього залишаться глибокі білі шрами.

Руслан Туманянц запевняє, що дівчина хотіла саме 56 зірочок.

За його словами, Кімберлі під час його роботи взагалі не спала й навіть вставала з крісла й дивилася у дзеркало. Однак коли її з новим тату побачили батько та хлопець, дівчина злякалася та змінила свою думку.

"Я стверджую, що вона була повністю згодна з тим, що я зроблю їй 56 зірочок на лівій стороні обличчя", - сказав татуювальник.

У Руслана є навіть свідок, яка бачила як він робив татуювання 18-річній бельгійці. Наразі жінку вже допитала поліція й отримала підтвердження слів майстра тату.

Та незважаючи на те, що Туманянц не вважає себе винним, він все одно готовий оплатити половину вартості косметичної операції для Кімберлі: для нього важливо, щоб клієнт був задоволеним.

За словами майстра тату, після цієї історії в нього побільшало клієнтів. Однак відтепер Руслан буде брати письмову згоду, перш ніж почне робити татуювання.

Реклама:

Головне сьогодні