Найбагатші музиканти року: Мадонна, Селін Діон та Бейонсе

Цього року найпрацьовитішими зірками американського шоу-бізнесу виявилися представниці жіночої статі, залишивши позаду відомих чоловіків-музикантів.

За даними видання Forbes, яке й склало даний рейтинг, найбільше на музиці за період з червня 2008-го по червень 2009-го років вдалося заробити поп-діві Мадонні.

Так, співачка поклала на свій банківський рахунок 110 мільйонів доларів. Популярна артистка, незважаючи на світову економічну кризу, змогла заробити стільки грошей, скільки їй раніше ніколи не вдавалося.

Адже, за даними експертів, щорічні статки Мадонни починаючи з 2002-го року оцінювалися у 40-50 мільйонів доларів.

Однак цього року співачка поклала до кишені більше 100 мільйонів завдяки своєму світовому турне "Sticky & Sweet Tour" на підтримку останнього альбому "Hard Candy".

Мадонна встигає й дітей усиновлювати й гроші заробляти. Всі фото The Daily Mail

Трошки не дотягнула до заробітків Мадонни її колега по музичному цеху Селін Діон. За даними Forbes артистка заробила за рік 100 мільйонів доларів, що дало їй змогу повернутися до рейтингу та посісти другу сходинку.

До речі, десять років тому Діон вже потрапляла до сотні зірок, яким вдалося заробити найбільше грошей за рік. Тоді статок співачки був 55,5 мільйонів доларів.

Селін Діон повернулася до рейтингу зірок, які заробляють найбільше

На третьому місці опинилася темношкіра співачка Бейонсе із заробітком у 87 мільйонів.

Слідом за найпрацьовитішими жінками вишикувався цілий список чоловіків-музикантів.

Так, на четвертій сходинці опинився співак Брюс Спрінгстін. Його турне на підтримку альбому "Working on a Dream" принесло виконавцю 70 мільйонів доларів.

Брюс Спірнгстін виявися найбагатшим чоловіком-музикантом

П'яте місце посів американський кантрі-співак Кенні Чесні. Завдяки своїм виступам та підписаним контрактам він заробив 65 мільйонів.

А от шосту сходинку рейтингу розділили одразу три музичні гурти: AC/DC, Coldplay та Rascal Flatts. Колективам вдоюся за останні 12 місяців заробити по 60 мільйонів доларів.

Слідом за ними, на сьомій позиції, розмістився гурт The Eagles з 55 мільйонами доларів. Восьму позицію посів Тобі Кейт (52 мільйони).

[L]Популярний Bon Jovi завдяки своїй музиці за останній рік заробив 50 мільйонів та зайняв дев'яту позицію. А гурту Dave Matthews вистачило й 45 мільйонів доларів, щоб опинитися у десятці найпрацьовитіших музикантів.

До речі, загальна суму статків всіх перерахованих у рейтингу артистів сягнула 719 мільйонів. Минулого року ця цифра була не більше 500 мільйонів.

На думку експертів основною причиною підвищення прибутків музикантів стало підвищення цін на квитки.

Реклама:

Головне сьогодні