Тест

Найлегендарніші білявки світу: Мерлін Монро, Бріджит Бардо...

ТОП-10 білявок, які своїм існуванням зачарували світу, було опубліковано на австралійській версії видання Harper's Bazaar.

До рейтингу увійшли ті жінки, які попри скептичне ставлення до блондинок, досягли значних висот у кар'єрі та причарували мільйони людей.

Звісно, найлегендарнішою білявкою всіх часів вважається актриса Мерлін Монро. Саме ця красуня й очолила десятку найвидатніших жінок з білявим волоссям.

Навіть після смерті образ Мерлін досі залишається популярним. Зображення артистки використовується у рекламі, на одязі. Саму ж Монро й досі вважають секс-символом.

Легендарна білявка світ - Монро. Фото з topnews.in

Не менш відомою блондинкою є французька акторка Бріджит Бардо. Саме вона свого часу ввела моду на купальник бікіні. А її білі кучері звели з розуму багатьох чоловіків.

До речі, свого часу Бріджит була ідеалом краси для відомого "бітла" Джона Леннона. Музиканти сучасності також неодноразово згадують про найвідомішу білявку 50-х років у своїх піснях

Окрім зйомок у кіно, Бардо відома своїми соціальними поглядами. Так, французька зірка ще наприкінці 80-х заснувала фонд із захисту тварин.

Бріджит Бардо. Фото The Daily Mail

Щоправда, останніми роками Бріджит з'являється на шпальтах ЗМІ лише як героїня сканадлів. Адже акторка не приховує свою антипатію до мусульман-емігрантів та гомосексуалістів.

[L]А за некоректні висловлювання Бардо неодноразово притягали до відповідальності у суді.

Трійку найлегендарніших блондинок закриває співачка Дебора Харрі.

Лідерка гурту з красномовною назвою "Blondie" підкорила музичний світ своїм талантом.

Окрім цього, Дебору Харрі вважають іконою стилю панк-року.

Дебора Харрі. Фото з poster.net

Співачка Мадонна не випадково опинилася в десятці популярних білявок. Адже її ім'я щоденно з'являється у пресі, а її особисте життя цікавить ледь чи не кожного.

Мадонна неодноразово експериментувала з кольором волоссям. Однак врешті-решт поверунался до образу блондинки.

Співачка, як ніхто інший на власному прикладі доводить, що жінки з білявим волоссям здатні своїм розумом досягти успіху. Адже Мадонну визнано найбагатшою артисткою останнього року.

Та окрім кар'єри, поп-діва встигає займатися дітьми. Зокрема, нещодавно Мадонні таки вдалося вдочерити маленьку дівчинку Мерсі з бідної африканської країни Малаві.

Мадонна встигає також зніматися в рекламних кампаніях. Тут і далі усі фото The Daily Mail

П'ятою у рейтингу блондинок стала супермодель Кейт Мосс.

Популярність британській красуні принесла участь у рекламній кампанії Calvin Klein. Завдяки зйомкам для модного дому Мосс запам'яталася як дівчина-підліток.

Кейт називають сучасною іконою стилю - принциповою блондинкою з розпатланим волоссям.

Окрім подіму, Мосс цікавать музика та кіно. Так, нещодавно модель заявила прос воє бажання заспівати та спробувтаи підкорити Голлівуд.

До того ж, Кейт вже не вперше створює власну колекцію для молодіжного бренду "Top Shop".

Кейт Мосс

Ще одна відома білявка Памела Андерсон славиться своїм скандальним характером та великим бюстом. До того ж, за нею певно назавжди прикріпиться образ "рятувальниці Малібу".

Що ж до скандальності, то Пем любить шокувати громадськість. І якщо до її оголеного тіла на сторінках "Playboy" вже звикли, то до закликів легалзувати легкі накротики ще ні.

Так, смілива білявка наприкінці минулого року написла листа президентові США Бараку Обамі, де закликала легалізувати марихуану на території Америки. Щоправда, лідер США не поспішає виконувати прохання Андерсон.

Памела Андерсон

Не менш популярною блондинкою є німецька топ-модель Клаудія Шиффер.

Зірка подіуму запам'яталася не стільки своєю ідеальною фігурою, скільки пишними білявими локонами.

Клаудія Шиффер

Однією з найпопулярніших кіно-білявок сучасності є Різ Візерспун. Акторка не лише сама полюбляє свій колір волосся, а й пропагує його на великому екрані.

Зокрема, фільм за участю Візерспун "Блондинка в законі" приніс велику популярність акторці та загалом кольору волосся.

До речі, цікавий факт - діти Різ ніколи не бачили свою маму на екрані. Візерспун навіть жартує, що її син та донька, певно, навіть не здогадуються про зірковий статус матусі.

Різ Візерспун

Дев'ятою у списку блондинок світу є Гвен Стефані. Співачку, яка колись була лідеркою гурту "No Doubt", неодноразово порівнювали з самою Мерлін Монро.

Однак артистка довела всім, що її образ такої собі рок-білявки є особливим.

Цікаво, що Гвен вміє гармонійно суміщати у собі роль епатажної співачки та люблячої матері.

Нагадаємо, рік тому Стефані народила другого сина, якого назвала Зума. Тож тепер співачка разом зі своїм чоловіком Гевіном Россдейлом виховує двох хлопчаків.

Гвен Стефані з сином Зумою

Завершує десятку найзнаковіших білявок незвичайна британська модель Агнесс Дейн.

Агнесс Дейн

Худорлява красуня з коротким білявим волоссям та яскравим мейк-апом разюче відрізняється від лялькових моделей. Саму ж Агнесс поважає андеґраундна молодь з усього світу.