Українські наречені підтягуються на перекладинах і топчуть військових. Фото

Цієї неділі в Ужгороді пройшло незвичне дійство - дівчата-наречені провели свій парад. Подібне свято проводиться вже вдруге. І якщо минулого року в параді наречених взяло участь 30 дівчат, то цього разу було поставлено рекорд - у весільних сукнях містом гуляло 97 дівчат!Пр

ограма була дуже різноманітною - за один день дівчата обїхали півобласті. Спочатку відбулись тематичні фотосесії в Ужгороді. А потім табун наречених повезли на залізничний вокзал, Боздошський парк, завод "Турбогаз", супермаркет "Дастор" та готелі "Old Continent".

Але найпікантнішою частиною програми був візит наречених до військової частини. Солдати, мабуть, ще довго будуть пам'ятати, як красуні у білому підтягувались на перекладинах і лежали на їхніх койках.

На цьому ліжку була я. Вночі згадуй про це...

Перед вечірньою частиною програми наречені здійснили автопробіг до Мукачева, де пройшли по центральній частині міста.

Дівчата, в Україні не вистачає чоловіків! За нареченим кроком руш!
В Ужгороді дівчата провели останню фотосесію в Ужгородському замку та музеї-сканзені. Після цього парад пройшов старою частиною міста. Вулиці на шляху параду були вщерть заповнені бажаючими глянути на таке незвичне і звабливе дійство.

Під час ходи наречених супроводжував фольк-гурт "Гудаки", які грали весільних закарпатських пісень. Закінчилось свято на площі Театральній, де, як і водиться на справжньому закарпатському весіллі, кожен бажаючий міг купити танець з нареченою.

Благо, наречених того дня було вдосталь. Весільні старости зібрали 3 тисячі гривень. Які було передано в дитячу лікарню.

Ліліпути і Гуллівери параду наречених
Цього року вперше разом з парадом пройшла виставка весільних рушників. Також було встановлено кілька всеукраїнських рекордів: найдовша весільна фата - 50 метрів та найбільша наречена висотою 3 метри.

Закінчилось свято чудовим феєрверком та традиційним весільним тортом. Організатори свята пообіцяли наступного року представити закарпатцям ще грандіозніший захід і встановити нові рекорди.

Всі фото Ганни Пономаренко, газета "Закарпатський місцевий час"

Реклама:

Головне сьогодні