У Росії з "Південного парку" вирізали Путіна. Відео

— 10 липня 2009, 11:38

Уже перекладений російською мовою, але вирізаний уривок виклали на відомому російському відеохостингу. Є ця сцена і на офіційному сайті "Південного парку". Однак на телеканалі "2х2" відмовилися від коментарів, пише "Газета.ру".

У серії "Врятуйте Віллзікса" головні герої мультфільму Кайл, Стен, Картман і Кенні намагаються допомогти киту Віллзіксу, що вміє говорити, потрапити додому, на Місяць. Перш ніж врятувати кита за $200 погодився MASA (вигаданий мексиканський аналог американської NASA), Кайл звернувся до президента Росії Володимира Путіна.

"Товариші, ситуація критична. Економіка в стагнації, країна гине. Дуже скоро Росія-матінка перестане бути країною", - приречено звертається до міністрів мультяшний Путін.

Міністри - рудий в окулярах (вилитий Герман Греф), повний лисуватий (очевидно, Михайло Фрадков, на той момент російський прем'єр), бородатий у вушанці (очевидно, узагальнений образ росіянина) і нічим не примітний у синьому костюмі (силовик) - понуро кивають у відповідь.

У цей момент у кабінеті відчиняються двері, обрамлені двома російськими прапорами, і помічник президента радісно повідомляє, що телефонує багатий американець, який хоче полетіти у космос. Путін і міністри перезираються і, збиваючи один одного з ніг, біжать до телефону.

- Алло. Говорить президент Росії.
- Здрасьтє. Мене звуть Кайл, я читав, що ваша країна за гроші відправляє людей у космос. Мені потрібно полетіти на Місяць, причому дуже терміново.
- На Місяць? Взагалі-то це далеко, але я упевнений, ми зможемо вам допомогти.
- Круто!
- Відмінно, ми знову в справі, - бородатий міністр ляскає в долоні, всі інші обіймаються. - Нам знадобиться $20 млн.
- Двадцять??? Ви що, з глузду з'їхали? Немає у нас таких грошей!
- Що?
- Ви повинні нам допомогти. У нас тут кит, і його потрібно відправити на Місяць, до його родини.

- Чорт, знову розіграш!, - Путін по-справжньому розлютився. - Йди в дупу, Джордж Буш!

Російський лідер у сказі кидає трубку, а хлопці в США дивуються, чому росіяни відмовилися відправити кита, якщо погодилися зробити це навіть для соліста групи N'Sуnс. Насправді політ Ленса Басса у 2002 році було відмінено Росавіакосмосом саме через те, що у співака не вистачило грошей.

Російська версія "Південного парку" не вперше потрапляє в заголовки новин. Торік телеканал "2х2" ледь не закрили через виявлені у мультфільмі ознаки екстремізму і релігійної нетерпимості.

Реклама:

Головне сьогодні