Українці привітали тещу Обами мультфільмом

— 13 липня 2009, 11:58

Починається звичайний день президента Обами, він сідає у президентський гелікоптер для польоту на важливу офіційну зустріч, його любляча дружина і дві чарівні дочки цілують його на прощання.

Але щось не так: ще не встиг президентський вертоліт зникнути з поля зору, як підозріла група людей готується захопити Білий Дім.

Перевдягнені і підступні, вони намагаються потрапити в Овальний кабінет, щоб знищити добре ім'я і репутацію Барака Обами.

Але йому не треба турбуватися - адже домівку першої сім'ї береже таємничий янгол-охоронець.

Хто ж цей загадковий захисник Обами? Це, звичайно, теща президента і іменинниця - Маріан Робінсон.

Серед інших центральних персонажів мультфільму - Арнольд Шварценегер, Джон Маккейн та Моніка Левінські.

"Сюжет мультфільму ґрунтується на широко відомому факті - під час президентської кампанії саме пані Робінсон підтримувала порядок у будинку майбутнього президента. Саме тому ми хотіли зробити щось особливе, щоб привітати її з днем народження", - розповів керуючий партнер CFC Consulting Геннадій Курочка.

"Ми бажаємо пані Робінсон багато щасливих років і сподіваємося, що вона буде приємно здивована нашим незвичайним подарунком", - додав він.

Уперше мультфільм було показано у травні у Нью-Йорку. Фільм входить до серії Барак Обама - Суперзірка: нерозказана історія, що створена CFC Consulting у партнерстві з компанією Future Media Arts.

Реклама:

Головне сьогодні