Тест

Скільки коштує секс під відкритим небом

Нещодавно у Британії прийняли закон, згідно з яким пара може займатися сексом на вулиці, але так, щоб ніхто цього не бачив.

Так, зовсім недавно службовці королівського маєтку Віндзор стали свідками любовних утіх парочки, яка вмостилася на одній із галявин, пише Die Wеlt.

Однак довго спостерігати за любовними іграми не дозволила охорона маєтку.

За словами очевидців, парочка так захопилося процесом, що спочатку навіть не помітила поліцейських, що їх обступили.

35-річний чоловік та 30-річна жінка розкаялися у тому, що займалися сексом у королівському саду. Та найбільше вони переживали не за те, що їх покарають, а що вони через інцидент можуть втратити роботу.

Публічний прояв кохання нині вважається не лише аморальним, але в деяких країнах - незаконним. Так, в Іспанії та Фінляндії секс на свіжому повітрі загрожує чималим штрафом.

А якщо ви зібралися на літній відпочинок до Турції, то знайте - за любовні втіхи під відкритим небом необхідно буде заплатити 200 євро, або ж провести у місцевій в'язниці 2 місяці.

У Швеції зайнятися сексом на вулиці можна за 50 євро. Саме стільки вимагатиме правоохоронець, якщо застукає парочку за цікавим заняттям.

Доволі лояльно до інтиму під відкритим небом ставляться у Канаді та Ямайці. Так, за публічний інтим у цих країнах роблять лише усне попередження.

А от у голландському місті Амстердам навіть дбають про те, щоб парочкам було комфортно вдовольняти свої сексуальні потреби на вулиці. У "вільному місті" облаштовано декілька спеціальних "зелених зон" для інтиму.

Хто ж дуже суворий, то це німецька влада. Так, на території Німеччини запросто можна потрапити за ґрати і відсидіти близько року за дії сексуального характеру у публічних місцях.

Що ж до України, то тут секс на вулиці вважається адміністративним правопорушенням.