"Нічні вовки" виключили байкера, що прокатав дівчину топ-лес

— 15 липня 2009, 13:03

"Прийнято рішення: ми зняли "кольори" (символіку мотоклубу) з людини, з якою цей інцидент стався", - розповів прес-секретар громадської організації байкерів "Нічні вовки" Олексій Вайц.

"Людина сама розуміє свою помилку. Він кається в усьому, каже, що це для нього буде надалі великим уроком того, як ставитися до святинь", - цитує слова прес-секретаря "Інтерфакс-Релігія".

Разом з тим один з учасників заходу розповів: "Та дівчина стояла на Нахімовській площі, і в мене навіть думки не було, що вона стоїть гола - у неї був такий щільний боді-арт, зображення вовка. У ньому були присутні чорні і сірі кольори, таке відчуття, ніби накидка на груди".

"Ми не збираємося розбиратися, з'ясовувати конспірологічні аспекти всієї цієї історії. Та людина, що на мотоцикл підняла "Спас Нерукотворний", несе відповідальність за цю святиню, тому що вона є вираженням нашого ідеалу, нашого шляху, яким є для нас Христос", - заявив Олексій Вайц.

"Тут покладається на людину особлива відповідальність. Відразу зрозуміло, що ворог роду людського буде через це діяти. Навіть перед тим, як дівчину на такий мотоцикл посадити, треба подумати, як вона одягнена", - наголосив прес-секретар.

Фотографію дівчини топ-лес, що сидить у фривольній позі на мотоциклі з хоругвою Спасу Нерукотворного, виклали в Інтернеті. Вона викликала бурхливі дискусії в блогосфері та в деяких ЗМІ.

10-11 липня в Севастополі з благословення митрополита Київського і всея України Володимира відбулося байк-шоу, присвячене 65-ій річниці звільнення міста від фашистів.

Ініціатором проведення міжнародного байк-шоу в Севастополі виступили "Нічні вовки". До цього клубу входять мотоциклісти не тільки з Росії, але також з Білорусії, України, Литви, Латвії, Німеччини, Словаччини, Польщі, Швеції, Чехії, Сербії, Македонії та Греції.

Реклама:

Головне сьогодні