Володарю "найкращої роботи у світі" шукають помічників

— 14 серпня 2009, 11:46

Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на туристичну компанію Tourism Queensland, яка раніше організовувала конкурс на "Найкращу роботу у світі".

Конкурс на посади помічників почнеться 26 серпня.

У блозі переможця першого конкурсу Бена Саутхолла з'явилося відеозвернення, у якому наглядач острова каже, що не справляється сам з дослідженням 900 островів Великого бар'єрного рифа.

У зв'язку з цим влада австралійського штату Квінсленд вирішила запросити на острів ще чотирьох бажаючих: майбутнього переможця нового конкурсу і трьох його друзів.

Передбачається, що помічники наглядача острова не будуть одержувати грошей за роботу, але зможуть безкоштовно жити на острові до кінця 2009 року.

Яким чином можна подати заявку на участь у конкурсі, поки не повідомляється, тому претенденти на вакансію помічника наглядача острова просять включити їх у список учасників прямо в коментарях до запису в блозі Саутхолла.

[L]За словами прем'єр-міністра штату Квінсленд Анни Бліг, переможець буде обраний у вересні шляхом жеребкування.

Перший міжнародний конкурс на вакансію наглядача острова був оголошений у січні 2009 року.

Організатори заявили, що зарплата наглядача перевищить сто тисяч доларів США, і протягом півроку він муситиме годувати черепах, шукати на острові та у його околицях привабливі для туристів місця, а також вести блог з фотографіями і відеороликами.

Організаторам прийшло понад 34 тисячі заявок. У травні було оголошено, що переможцем став британець Бен Саутхолл. Він почав виконувати обов'язки наглядача острова 1 липня.

Реклама:

Головне сьогодні